Televizyon
22 Kas 2013 16:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:46

Hangi oyuncu ayrıldığı diziye geri dönüyor?

TRT1 ekranlarında yayınlanan 'Beni Böyle Sev' dizisinden ayrılan oyuncu geri döndü.

TRT1 ekranlarında yayınlanan 'Beni Böyle Sev' dizisinde Nezih'i oynayan Mert Turak, 7 haftalık bir ayrılıktan sonra yeniden diziye dönüyor.
 
Mert Turak ayrıca Pazartesi günü Burcu Altın ile birlikte 19.00'da TRT1'in  Facebook ve Twitter sayfası üzerinden izleyicilerin sorularını cevaplayacak.
 
İşte Beni Böyle Sev'in 35. bölüm özeti :
 
"Furkan annesi,babası ve amcası Nail ile Seda’yı istemeye gelmiştir. Seda çok heyecanlıdır. Furkan’ın yaptığı bir şaka ortalığı karıştırır. Ortam gergindir. Başta Ömer olmak üzere herkes Reha’nın sorun çıkaracağını düşünürken sürpriz bir gelişme olur.
 
Ayşem, hamileliğinden dolayı zaman zaman sıkıntılı anlar yaşamaktadır. Ağlama krizleri geçirir. Duyguları yoğunlaşmıştır.
 
Nezih’ten Reyhan’ın evleneceği haberini alan Semih soluğu onun yanında alır. Reyhan, Semih’i Nezih’in gönderdiğini düşünerek umutlanır. Nikah günü yaklaştıkça Reyhan kabuslar içinde kıvranır.  Reyhan’ın Nezih’i geri getirmek için evlenmeye kalktığını düşünen Fahriye Ömer, Ayşem ve Seda ile konuşarak onlarla düşüncesini paylaşır. Bir kına gecesi düzenleyerek, Reyhan’ın içini dökmesini, her şeyi itiraf etmesini sağlamaya karar verirler.
 
Kına gecesi hazırlıkları tüm hızıyla sürerken Nezih herkesten habersiz çıkagelir. Kimseye haber vermez, bir planı vardır. Erkek tarafında da Ömer, Haluk, Furkan ve Deniz vardır. Furkan’ın durgun hali Ömer’in dikkatini çeker. Neler olduğunu sorunca Furkan kimliği belirsiz birinin gönderdiği maillerden bahseder"