Gündem
09 Kas 2010 11:03 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:47

HANGİ MEDYA PATRONU BEBEK'TE 21.5 MİLYON DOLARA YALI ALDI?

2 bin 700 metrekare arsa içerisinde yer alan yol yalısının toplam 700 metrekare de kapalı alanı var.

Türkiye’nin en prestijli ’konut’larına ev sahipliği yapan Boğaziçi’nde üç yalı birden el değiştirdi. Zafer Plaza, Korupark, Torium alışveriş merkezlerinin sahibi olan ve ekim ayında halka açılan Torunlar grubunun Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, Koza-İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek ve Bursa kökenli Türkün Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erol Türkün, yalı sahibi olan işadamları arasına katıldı.

Ekonomist dergisinin haberine göre, Kandilli’deki Clifton Yalısı’nı Aziz Torun, 11.5 milyon dolara satın aldı.

Ayşe Nilüfer Hayat (İsvan) ve Ömer Kemal İsvan’ın hissedarı oldukları yalının yeni sahibi Aziz Torun, yalıyı oturma amaçlı satın aldığını ifade ediyor. 980 metrekare arsa içerisindeki Clifton Yalısı, 200 metrekare taban oturumlu iki katlı kagir bir binadan oluşuyor.
 
Akın İpek, yol yalısı aldı
Bugün Gazetesi, KanalTürk, Bugün TV, Koza Altın İşletmeleri ve Koza Davetiye şirketlerini bünyesinde toplayan Koza-İpek Holding’in patronu Akın İpek, Bebek’te bulunan Handan Aksu ve kızı Suzan Aksu’ya ait yol yalısını 21 milyon 500 bin dolara satın aldı. 2 bin 700 metrekare arsa içerisinde yer alan yalı 700 metrekare kapalı alana sahip.

Türkün 6 milyon $ verdi
Bünyesinde tekstil ağırlıklı 11 şirketi barındıran Bursa kökenli Türkün Holding’in patronu Erol Türkün de Anadolu Hisarı’nda Ömer Veysel Midil ile Veysel Dursun’un hissedarı oldukları yalıyı 6 milyon 200 bin dolara satın aldı. 464 metrekare arsa içerisinde iki kattan oluşan yalı; 380 metrekare kullanım alanına sahip.

Milliyet


ETİKETLER
#akın ipek #yalı