Televizyon
27 Oca 2011 19:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:59

HANGİ KANAL DIGITURK'E GERİ DÖNÜYOR?

Digitürk'e girdikten sonra TMSF tarafından el konulan kanal, eski sahibine iade edilince yeniden digital platformda!

DEVLET eski Bakanlarından Cavit Çağlar’ın TMSF’ten geri aldığı Olay TV, 1 Şubat tarihinden itibaren tekrar Digitürk’te 60’ncı kanaldan yayın yapacak.

Bursa’da Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar tarafından 1995 yılında kurulan ve yerel yayın yapan Olay TV, 1997 yılında kablolu yayına geçti. Bir yıl sonra uydudan yayın yapan Olay TV, 2006 yılında ise Digitürk’e girdi. TMSF’nin 2008’de yönetime gelmesiyle Olay TV, Digitürk’ten ayrıldı. Cavit Çağlar’ın tekrar televizyonunu geri almasıyla Olay TV, 1 Şubat tarihinde Digitürk 60’ıncı kanaldan tekrar yayına girecek.

Olay Basın Yayıncılık A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi M.Ali İnan, 91 çalışan ile Olay TV’nin 24 saat kesintisiz yayın yapacağını açıkladı. Televizyonlarında, ciddi konuların ele alındığı tartışma programlarına ağırlık vereceklerini, kadın ve ailelerin yönelik söyleşilerin yapacaklarını, sağlık ve gençlikle ilgili yayınlara ağırlık vereceklerini belirten İnan yapılacak genel seçimlerde özellikle Bursa’da yaşananları 3G kullanıp canlı yayınlarla ekranlara taşıyacaklarını belirtti.

Ankara’daki gelişmeleri buradaki ofislerinde bulunan arkadaşlarının izleyenlere yansıtacağını belirten M.Ali İnan, nostaljik ve vizyondaki filimlerinde televizyonlarından yayınlanacağını sözlerine ekledi.