Televizyon
01 Eyl 2013 09:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:37

HANGİ KANAL 1 EYLÜL BARIŞ GÜNÜ NEDENİYLE ÖZEL YAYIN YAPIYOR?

Özel günlerde yaptığı yayınlarla dikkat çeken kanal, 1 Eylül Dünya Barış Günü'nde de farklı bir yayın yapacak!

Haber Genel Yayın Yönetmenliğini Sedat Bakıcı’nın yürüttüğü Artıbir TV, özel günlerde yaptığı canlı yayınlarla dikkat çekiyor.

Gezi olayları sırasında yaptığı yayınlarla da dikkat çeken Artıbir TV, son olarak 5 Ağustos’ta Silivri’den yaptığı Ergenekon Davası karar günü yayını ve Can Yücel’in 14. ölüm yıldönümü olan 12 Ağustos’ta ünlü şairin dostlarının katılımıyla “Can Dostları” adlı özel yayını gerçekleştirdi.

İlk özel yayın 13:00’te başlayacak

Artıbir TV’de ilk özel Dünya Barış Günü yayını 13:00’te başlayacak. Gazeteci Mehmet Güç’ün sunumuyla ekrana gelecek "Artı Gündem" programında, İstanbul’da düzenlenen barış zinciri eylemi de şehrin çeşitli noktalarından canlı yayınlarla ekrana gelecek. Artı Gündem’de ayrıca stüdyo konukları ve çok sayıda isimle telefon bağlantıları da olacak.

Barışa Fırsat Ver!

Artıbir TV’de 1 Eylül Dünya Barış Günü’ne özel ikinci canlı yayın ise 21:00 ile 24:00 saatleri arasında. “Savaşın Gölgesinde Barış” adlı bugüne özel programın moderatörlüğünü de yine Artıbir TV kadrosuna yeni katılan gazeteci Mehmet Güç üstlenecek.

78’liler Girişimi Sözcüsü Celalettin Can, Gazeteci Celal Başlangıç, Prof. Dr. Ayşe Erzan, Barış Meclisi üyesi Sezai Temelli, İHD MYK üyesi Doç. Dr. Şenel Karataş, Gazeteci Murat Aksoy, BDP MYK üyesi Doç. Dr. Nazan Üstündağ, ÖDP Eş Genel Başkanı Alper Taş, Gazeteci Ali Sirmen, Gazeteci Mustafa Mutlu, Avukat Eşber Yağmurdereli ve Yazar İhsan Eliaçık’ın yanı sıra çok sayıda isim de Artıbir TV’nin 1 Eylül Dünya Barış Günü’ne özel canlı yayınına katılacak..