Gündem
02 Eyl 2010 11:51 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:35

HANGİ HAYIR'CI SANATÇI ERDOĞAN'I ÇILDIRTTI!

Kral FM'de Gezegen Mehmet'e konuk olan Başbakan Erdoğan, bir sanatçının 'Evet diyenler vatan hainidir' sözleri için sert konuştu.

Başbakan Tayyip Erdoğan referanduma 11 gün kala Kral FM’in canlı yayınında Gezegen Mehmet’e konuk oldu..

Erdoğan sert tepki gösterdi

Erdoğan, Bedri Baykam’ın ’’Bu referandumda evet diyenler, veya çekimser kalanlar, veya seyahate gidenlerin hepsi geri dönülmez şekilde vatan hainidir!’’ açıklamasına sert tepki gösterdi..

Erdoğan, konuşmasında ’(Hayır diyen sanatçılar) İsimleri duydukça kimin ne söyleyeceğini anlayabiliyorum. İçerikle ilgili çok bilgileri yok. Kusura bakmasınlar, önyargıları olan isimler. Niçin hayır diyeceklerini sorunca açıklamaları mümkün değil. Çünkü okumuyorlar. Bu sanatçıların birçoğu yaptığımız yatırımlarda gelip gösteri yapan tiplerdi. Muhsin Ertuğrul’da ’muhteşem tiyatro sahnesi yapacağız’ dendiğinde de gösteri yapan tiplerdi. Bakıyorsun ’vatan hainidir’ diyor*, şu ifadeye bak. Böyle bir sanatçı anlayışı olur mu? Böyle bir sanatçı kafası olur mu? Bu nasıl bir kafa? Sen nasıl kalkarsın da hem demokrasiye inanacaksın, hem de evet diyene vatan haini diyeceksin? Biz onların düştüğü yanlışa düşmeyiz. Evet diyenlere teşekkür ediyorum’ dedi..