Gündem
21 Kas 2010 21:24 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:48

HANGİ HABERCİNİN SAVAŞ BÖLGELERİNDEKİ ANILARI BELGESEL OLDU? (MEDYARADAR/ÖZEL)

Cem TV'de yayınlanan "Çeken Bilir" belgeseli Ortadoğu'da devlet başkanlarıyla gerçekleştirdiği özel röportajlar , özel haberlerle tanınan başarılı bir haberciyi konuk ediyor.

İsmail Navruz’un hazırladığı ve Cem TV’de Salı günleri saat 20:00’de yayınlanan “Çeken Bilir” belgeseli, başarılı habercilerin sıcak bölgelerdeki tecrübelerini ve kamera arkasındaki anılarını birinci ağızlardan aktarmaya devam ediyor.
 
“Çeken Bilir”, bu Salı başarılı bir haberciyi konuk ediyor. Ortadoğu’da devlet başkanlarıyla gerçekleştirdiği özel röportajlar, özel haberler ve yaptığı canlı yayınlarıyla tanınan Benan Kepsutlu Sümer, anılarını bu hafta Çeken Bilir’e anlattı.
 
İsrail, Filistin, Irak, Afganistan, Pakistan, Suriye, Mısır, Gürcistan gibi pek çok ülkede kritik zamanlarda dünya çapında özel haberlere imza atan Benan Kepsutlu Sümer, İsmail Navruz’un yapımcılığını üstlendiği Çeken Bilir Belgeseli’ne özellikle İsrail, Filistin ve Irak’ta yaşadığı ilginç anılarını ve bölgede kadın olmanın avantajlarını ve dezavantajlarını anlattı…

MEDYARADAR/ÖZEL
 
Şu anda Habertürk’te haber spikerliği ve editörlük yapan Benan Kepsutlu Sümer, bu görevinden önce de TRT TÜRK’ün Erbil temsilcisiydi. Benan Kepsutlu Sümer, ayrıca Mehmet Ali Birand’ın da “Türkiye’nin Christina Amanpour’u” dediği bir haberci..