Reklam PR
28 Ara 2010 08:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:54

HANGİ GÜZEL OYUNCU OYNADIĞI BİR DİZİYLE REKLAMLARIN VAZGEÇİLMEZİ OLDU?

Bugüne kadar 7 reklam filminde oynayan genç ve güzel oyuncu toplamda 700 bin TL kazandı.

Kavak Yelleri dizisinin başrol oyuncusu Pelin Karahan reklamların aranan yüzü oldu.

Bugüne kadar 7 reklam filminde oynayan Karahan toplamda 700 bin TL kazandı. Şöhreti Kavak Yelleri dizisiyle yakalayan 26 yaşındaki güzel oyuncu Pelin Karahan, son dönemde reklamların da aranılan yüzü haline geldi. Diziyle gelen popülerliğini reklam filmlerine de taşıyan güzel oyuncu, peş peşe rol aldığı reklamlarla dikkat çekiyor.

Uzun saçları sayesinde Komili şampuanlarının yüzü olan Karahan, ardından Zeynep Beşerler, Hazal Kaya, Gökçe Bahadır ve Sedef Avcı ile Penti'nin yeni reklam kampanyasında yer aldı. Son olarak da İpana reklamlarında bembeyaz dişlerini sergileyen güzel oyuncu, ünlü olmaya başladığı yıllarda da Coca-Cola, Yedigün, Kit Kat, Demirdöküm gibi firmaların reklamlarında boy göstermişti.

Bir dizide oynadı
Henüz tek bir televizyon dizisinde rol almasına rağmen, 7 reklam filminde oynayan Karahan, reklam yıldızlığı konusunda Beren Saat, Tuba Büyüküstün gibi yıldızları geride bıraktı. Ancak Pelin Karahan oynadığı 7 reklam filminden toplam sadece 700 bin TL kazandı.

Uzun süre kendisine gelen tekliflerini geri çeviren Saat, Cipso ve Rexona'nın teklifini kabul etmiş, iki filmden kazandığı toplam 1 milyon lira ile de çok konuşulmuştu.Tuba Büyüküstün ise Pantene reklamlarında saçlarının güzelliğini sergilerken, ünlü olmadan önce de Hülya Avşar ile Molped reklamlarında oynamıştı.