Polemik & Kulis
16 Tem 2012 13:38 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:55

HANGİ GAZETENİN GENEL YAYIN YÖNETMENİ İSTİFA ETTİ?(MEDYARADAR/ÖZEL)

Ünlü genel yayın yönetmeninin istifası kulislere bomba gibi düştü.. İşte detaylar :

Yeni Şafak gazetesinin genel yayın yönetmeni Yusuf Ziya Cömert istifa etti.

Bir süredir sağlık sorunları nedeniyle zor günler geçiren Yusuf Ziya Cömert’in bir hafta önce istifa kararı alıp bunu patronlarına tebliğ ettiği ortaya çıktı.

Cömert'in istifa nedeni olarak sağlık sorunlarını gösterse de, son dönemde özellikle spor servisinde başlatılan tenkisat rüzgarından rahatsız olduğu ortaya çıktı..

Medyaradar'a gelen bilgilere göre Cömert, spor servisinde 10 kişiyle başlanan tenkisat fırtınasından bir aydır rahatsızdı.. Yönetime bu fırtınanın dudurdulması konusunda isteğini belirten Cömert, isteğinin kabul görmemesi üzerine sağlık sorunlarını neden göstererek istifa etti..


YUSUF ZİYA CÖMERT KİMDİR?

Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Cömert, 1959’da Trabzon Şalpazarı’na bağlı Düzköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’ne ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ne girdi, bu okullara bir süre devam etti. İngilizce öğrenmek için Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde hazırlık okudu. Gazeteciliğe, Zaman Gazetesi’nin kuruluş döneminde başladı. Kayıtlar Dergisi’nde Yazı İşleri Müdürlüğü, İzlenim Dergisi’nde Yayın Yönetmenliği, Yeni Şafak Gazetesi’nde Genel Yayın Koordinatörlüğü ve Yazı İşleri Müdürlüğü görevlerinde bulundu, köşe yazıları yazdı. Yeni Şafak’ın okur temsilciliği (ombudsmanlık) görevini yürüttü



MEDYARADAR/ÖZEL