Gündem
16 Haz 2014 16:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:18

Hangi ekran yüzü CHP'nin köşk adayı yüzünden istifa etti? (Medyaradar/Özel)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun çatı adayını açıklamasının ardından ünlü ekran yüzü istifa ettiğinin duyurusunu yaptı.

Türkiye aylardır Cumhurbaşkanlığı seçimlerini tartışıyor. Tüm gözler bugün CHP ve MHP liderlerinin yapacağı ikili görüşmeye kilitlenmişti. İşte o görüşmede muhalefetin çatı adayı açıklandı. 

CHP'nin önerisiyle belirlenen çatı adayı gündemin bir numaralı konusu oldu. Kimi açıklanan adayı beğenmedi, kimi de muhalefeti sert sözlerle eleştirdi. Gazeteci Hulki Cevizoğlu da adayın kamuoyuna duyurulmasının ardından sert tepki gösteren isimlerdendi.Tepkisini sosyal paylaşım sitesi twitterden duyurdu. 

"Çalıştığım kanallardaki programlarımı da tehlikeye atarak söylüyorum: yazıklar olsun" diyen Cevizoğlu, 'Erdoğan'ın ters köşe olursunuz sözü bunun içinmiş demek ki ' hatırlatmasını yaptı.

Halk TV'nin yayın programlarını da eleştiren Cevizoğlu, "Atatürkçü yazarlar arasında da mı tetikçi vardı? İhsanoğlu’nu nasıl savunuyorlar? TV'deki gazeteci yorumlarına inanamıyorum!" diyerek isyan etti. Ve istifasını duyurdu.

Cevizoğlu twitter hesabına şu notu düştü:




Medyaradar/Özel