Televizyon
29 Ara 2011 12:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:10

HANGİ DİZİYLE EKRANA DÖNÜYOR?

Avrupa Yakası ve Geniş Aile dizilerinden oynayan ünlü oyuncu hangi diziyle ekrana dönüyor?

Show TV’nin yeni gençlik dizisi M.U.C.K 5 Ocak Perşembe akşamı ilk bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yapımcılığını Plato Film’in üstlendiği, başrollerini Azra Akın, Haluk Piyes, Bedük, Murat Serezli gibi isimlerin paylaştığı diziye son olarak oyuncu-şarkıcı Hale Caneroğlu da katıldı. Caneroğlu dizide tarih öğretmenini canlandıracak.
 
Azra Akın, Yok Böyle Dans’daki jüri üyeliğinden sonra şimdi de M.U.C.K.’da Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerini yetiştirecek. Haluk Piyes drama hocasını oynarken Bedük, aykırı sinema öğretmenine hayat verecek. Murat Serezli ise fakültenin dekanı rolünde.Hale Caneroğlu ise  sanat tarihi hocasını canlandıracak…Okulun sesi olarak da karşımıza ünlü DJ Bay J çıkacak… Her bölüm Bay J’nin dinamik sesiyle başlayacak. Oyuncularından yönetmenine tamamı genç, parlak yeteneklerden oluşan M.U.C.K. yılın gençlik dizisi olmaya aday.
 
Yönetmenliğini 25 yaşındaki Can Sarcan’ın yaptığı, stil danışmanlığını ise Bahar Kongel’in gerçekleştirdiği dizinin müzikleri ise Veyasin’e ait. Dizinin öğrenci kadrosunda Sercan Dikmen, İsmet Şimşek, Güntaç Özdemir, Selen Korkutan, Seda Telciler, Ilgın Ütin, Ece Özey, Doğa Konakoğlu, Alper Etiş gibi genç yetenekler yer alıyor.
 
M.U.C.K.’un hikayesi özel bir üniversitede geçiyor. Rektörden gelen talimatla Güzel Sanatlar Fakültesi’nde bir koro oluşturulması ve bu koronun müzikal yarışmasına katılması isteniyor. Eğlenceli hikaye işte böyle başlıyor. Drama hocası Ozan ile müzik öğretmeni Elif kolları sıvıyor. Önce Koro ekibi oluşturuluyor. Farklı hayaller kuran, farklı yaşam tarzlarına sahip, farklı karakterlerdeki öğrenciler ilk defa aynı amaç için bir araya geliyor ve dersler başlıyor. Her bir ders ayrı bir eğlence, ayrı bir keyif…
 
Şarkıların, dansların, muhteşem müziklerin ve görsel şovların her bölümde karşımıza çıkacağı dizi, özellikle gençlerin vazgeçilmezi olacak.
 
Oyuncu Kadrosu:

 
Haluk Piyes      
Azra Akın        
Murat Serezli   
Bedük
Hale Caneroğlu                   
Sercan Dikmen
Selen Korkutan    
Seda Telciler        
Güntaç Özdemir
İsmet Şimşek         
Ilgın Ütin              
Elçin Orçun
Ece Özey
Özlem Aydın
Bilge Kösebalaban
Koray Özdemir
Doğa Konakoğlu
Alper Etiş
 Hüseyin Köroğlu   
Hale Caneroğlu   
Uğur Kıvılcım         
Bihter Delüv          
Fırat Bayraktar      
Veysel Zaloğlu      
Münhan Çınar      
Bay J