Reklam PR
04 Şub 2011 11:27 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:01

HANGİ DENEYİMLİ TELEVİZYON HABERCİSİ QUATTRO'NUN MEDYA İLİŞKİLERİ YÖNETMENİ OLDU? (MEDYARADAR/ÖZEL)

Stratejik iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren Quattro ekibine medyadan deneyimli isimleri eklemeye devam ediyor.

Uzun yıllar ATV ve Flash TV gibi kanallarda görev yapan, daha sonra kariyerine halkla ilişkiler sektöründe devam eden Çiğdem Özkan, Quattro’da  “Medya İlişkileri Yönetmeni” olarak göreve başladı.

Stratejik iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren Quattro ekibine medyadan deneyimli isimleri eklemeye devam ediyor. 10 yılı aşkın televizyon haberciliği deneyimi bulunan ve kariyerine halkla ilişkiler sektöründe devam etme kararı alan Çiğdem Özkan, Quattro ailesindeki yerini aldı.

İstanbul Üniversitesi, Radyo TV ve Sinema Bölümü mezunu olan Çiğdem Özkan, gazetecilik hayatına 1997 yılında ATV’de başladı. Burada dokuz yıl boyunca farklı bölümlerde görev yapan Özkan, daha sonra 2006 yılında Flash TV’de Ana Haber ve Seçim Kulübü programlarının yönetmeni olarak çalıştı. Evli ve bir çocuk annesi olan Özkan, 2008 yılından bugüne dek başta IT, turizm, emlak, inşaat, sanat, spor, finans ve perakende olmak üzere çeşitli sektörlerde Medya İlişkileri direktörü olarak görev yaptı. Özkan, iletişim sektöründeki çalışmalarına Quattro ailesiyle devam edecek.

MEDYARADAR/ÖZEL