Polemik & Kulis
30 Mar 2023 13:54 Son Güncelleme: 30 Mar 2023 14:22

Hangi deneyimli isim hem DHA'ya hem mesleğe veda etti?

Demirören Medya Grubu bünyesinde yer alan DHA’dan flaş bir ayrılık haberi geldi.

Demirören Haber Ajansı’ndan ayrılık haberi geldi. MedyaRadar’ın haberine göre; yaklaşık 18 yıldır DHA'da görev alan Mehmet Aktaran, kurumla yollarını ayırdı.

Deneyimli isim ayrıca gazetecilik mesleğine de veda ettiğini ve turist rehberi olarak turizm sektöründe yer alacağını açıkladı.

Ayrılık haberini Twitter hesabından yaptığı paylaşımla duyuran Mehmet Aktaran, “1997 yılında, İstanbul Üniversitesi'nde henüz öğrenciyken adım attığım gazeteciliğe; Anadolu Ajansı, Hürriyet, Sabah ve DHA'da emek verdim. İşimi layıkıyla yapmaya, vicdanlı olmaya gayret ettim, kimsenin hakkına girmemeye çalıştım. Gençlerin, gazetecilik mesleğini iyi öğrenmesini hep önemsedim, bildiklerimi paylaşmaya çalıştım. Sürekli Sarı Basın Kartı sahibiyim ancak basın sektöründe artık çalışmam. Bugün, 18 yıldır çalıştığım DHA'daki emektar arkadaşlarıma da veda edeceğim. *4 yıl önce karar verip, bir daha üniversite sınavına girdim ve yeni bir meslek edindim. Artık, turizm sektöründeyim, turist rehberliği yapacağım. Yeni mesleğimde başarı dileklerinizi alırım.” ifadelerini kullandı.