Polemik & Kulis
22 Haz 2012 16:19 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:49

HANGİ DENEYİMLİ HABERCİ ÇİFT, AYNI ÇATI ALTINDA BULUŞTU?(MEDYARADAR/ÖZEL)

Cem-Seda Öğretir, Kemal-Nermin Yurteri,Fuat-Buse Kozluklu'dan sonra bir haberci çift daha aynı kanalda görev yapmaya başladı.

Deneyimli haberciler Esat Pala ile eşi Özlem Pala, aynı çatı altında buluştu. 

Karı-koca habercilere bir yenisi daha eklendi. Star TV’nin eski Ankara Temsilcisi ve TV EM Televizyonu Haber Direktörü Esat Pala, yıllar sonra haberci eşiyle aynı kanalda buluştu. Son olarak Flash TV’de Ankara Haber Müdürlüğü görevinde bulunan Özlem Pala, TV EM’deHaftasonu Ana Haber Bülteni’ni sunuyor.

Cem-Seda Öğretir, Kemal-Nermin Yurteri, Fuat-Buse Kozluklu’dan sonra şimdi de Esat-Özlem Pala çifti haber için aynı çatı altında buluştular.

Mesleğe 1987 yılında Cumhuriyet Gazetesi’nde başlayan Esat Pala, Tempo Dergisi, Show TV, CnnTürk, 24  ve Star Televizyonu haber merkezinde görev yaptı. Esat Pala, Star TV’nin Doğuş Grubuna satılmasının ardından Doğan Grubundan ayrılmış ve Eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Kulubü’nün Eski Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın kurduğu TV EM Kanalında haberin başına gelmişti.
1997’deki İletişim Fakültesi yıllarında Flash TV’de çalışmaya başlayan Özlem Pala ise, Ankara Haber Müdürü olarak görev yapıyordu. Daha önce Güne Başlarken, Alkolmetre ve Yüksek Tansiyon Programlarını hazırlayıp sunan Özlem Pala, son genel seçimler öncesinde liderlerle yaptığı özel röportajlarla da adını duyurmuştu.

Haberci karı-koca şimdi de yeni kurulan TV EM televizyonunda haberin daha da ileriye taşınması için ter döküyor.
Gün içinde Türkiye ve dünyada yaşanan gelişmeleri Esat Pala hazırlarken, hafta sonunda da eşi Özlem Pala hem editörlük yapıyor hem de ana haberi sunuyor.
Esat-Özlem Pala çiftine üstlendikleri yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.



MEDYARADAR/ÖZEL