Reklam PR
23 Kas 2010 12:04 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:49

HANGİ DENEYİMLİ EKONOMİ MUHABİRİ BİR İLETİŞİM'İN MEDYA DİREKTÖRLÜĞÜ'NE GETİRİLDİ? (MEDYARADAR/ÖZEL)

Bir süre önce çalıştığı şirketten ani bir kararla istifa eden eski ekonomi muhabiri Bir İletişim'de "Medya Direktörü" olarak çalışmaya başladı.İşte o isim...

Bayram tatili öncesi, 6 aydır çalıştığı Contact Plus isimli PR şirketinden ani bir kararla istifa eden Mehtap Doğan, dün Nimet Demir ve Umur Ali Birand yönetimindeki Bir İletişim’de "medya direktörü" olarak çalışmaya başladı.
Dünya Gazetesi, Turkishtime Dergisi, Expochannel TV, Ajans D gibi pek çok basın kurumunda, 14 yılı aşkın süredir ekonomi muhabirliği yapan Doğan, 2008 yılında aylık ekonomi dergisi Turkishtime’dan ayrıldıktan bir süre sonra sinema ile ilgili işler yaptı. 11. Uluslararası 1001 Belgesel Film Festivali ile “Made in Şişhane” isimli uluslararası etkinliklerde basın ve tanıtım koordinatörü, Alanya Sinematek Derneği ve Belgesel Sinemacılar Birliği (BSB) tarafından organize edilen Belgesel Sinema Tatilde Atölyesi’nde de genel koordinatör olarak görev aldı. Geçen yıl “Bir Hayalin Provası: Drama Çiftliği” isimli bir film çeken Mehtap Doğan, bugüne kadar “Nağıl Neneleri”, “Canıyla Oynayanlar”, “Yürüyen Düşler”, “Sorry Bacı”, “Ayağımıza Sağlık”, “Ağustos Karıncası” gibi pek çok belgesel filmde çeşitli görevler üstlendi. Mayıs ayında ise Tatlıya Her Zaman Yer Vardır isimli kısa filmde yönetmen yardımcısı olarak yeraldı.
2004 yılından bu yana Belgesel Sinemacılar Birliği (BSB) tarafından düzenlenen ulusal ve uluslararası festivallerde ve kent gösterimlerinde aktif olarak çalışan Doğan, aynı zamanda Ekonomi Gazetecileri Derneği üyesi.

MEDYARADAR/ÖZEL