Magazin
24 Haz 2011 15:54 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:30

HANGİ ANKARA TEMSİLCİSİ EVLİLER KERVANINA KATILDI? MEDYARADAR AÇIKLIYOR! İŞTE O DÜĞÜNDEN ÇOK ÖZEL KARELER! MEDYARADAR/ÖZEL

Ünlü bir gazeteci ve televizyoncu daha evliler kervanına katıldı. Siyaset, iş dünyası ve medya hangi ismin düğününde buluştu?

Posta Gazetesi Ankara Temsilcisi Hakan Çelik, Cemil Çiçek, Mehdi Eker, Egemen Bağış, Taner Yıldız, Melih Gökçek, Rahmi M. Koç, Hanzade Doğan Boyner, Ferit Şahenk ve Patrik Bartholomeos’un da katıldığı törenle İstanbul’da dünyaevine girdi.

Posta Gazetesi Ankara Temsilcisi, Kanal 24 ve TRT program yapımcısı Hakan Çelik, Koç Holding’te yönetici olarak görev yapan Nurgül Çerkeş ile Rahmi Koç Müzesi’ndeki Halat Restaurant’ta düzenlenen törenle dünya evine girdi.

Şarkıcı Ece’nin seslendirdiği parçalarla renk kattığı gecenin ilerleyen saatlerinde sahneye çıkan ünlü opera sanatçısı Hakan Aysev, iki şarkıyla konuklara sürpriz yaptı.

Gelinin giydiği gelinlik Vakko – Elie by Saab imzasını taşıyordu. Gelinin saçını ise ünlü kuaför Mos – Muammer Yaprakgül, makyajını ise Ülker Mutlucan yapmıştı. Hakan Çelik’in kıyafeti Damat Tween özel koleksiyonundan Süleyman Orakçıoğlu imzasını taşıyordu.

Son anda çıkan programı nedeniyle düğün törenine katılamayan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de Hakan Çelik’i telefonla arayarak tebrik etti.

Nikahlarını Hırvatistan’ın başkenti Zagrep’te Büyükelçi Burak Özügergin’e kıydıran Hakan ve Nurgül Çelik balayını New York’ta geçirecek.

İstanbul Rahmi Koç Müzesi’nde yapılan düğün törenine katılan isimlerden bazıları şunlar:
Dünya Ortodokslarının Ruhani Lideri Patrik I. Bartholomeos, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı: Cemil Çiçek, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı: Taner Yıldız, Tarım ve Köy İşleri Bakanı: Mehdi Eker, Devlet Bakanı ve Avrupa Birliği Baş Müzakerecisi: Egemen Bağış ve eşi Beyhan Bağış, Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi M. Koç, Karizma Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Azize Taylan, Bülent Bulgurlu, Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı: Ferit Şahenk, Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı: Aclan Acar, Doğuş Otomotiv CEO’su: Ali Bilaloğlu, BD Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı ve TÜSİAD International Başkanı: Osman F. Boyner, Anadolu Ajansı Genel Müdürü: Hilmi Bengi, Doğan Gazetecilik Yönetim Kurulu Başkanı: Hanzade Doğan Boyner, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı: Hamdi Topçu, Star Gazetesi ve Kanal 24 Televizyonu Sahibi: Tevhit Karaya, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı: Melih Gökçek ve oğlu Osman Gökçek, Cemaat Vakıfları Yöneticisi - işadamı Laki Vingas, TV8 Televizyonu Genel Müdürü: Abiş Hopikoğlu, Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni: Nuh Albayrak, Opera Sanatçısı: Hakan Aysev, Lobby PR Halkla İlişkiler Yönetim Kurulu Başkanı: Ünal Uzun, Renault Mais Genel Müdürü: İbrahim Aybar, Toyota Türkiye Genel Müdürü: Ali Haydar Bozkurt, Hyundai Genel Müdürü: Ümit Karaarslan, Opel Türkiye Dışilişkiler Müdürü: Sinan Ulusoy, Araç Kiralama Şirketi Intercity Yönetim Kurulu Başkanı: Vural Ak, Federal Almanya Büyükelçisi Temsilcisi, Hukuk- Konsolosluk İşleri Direktörü: Thomas Schultze, Siyasetçi İlhan Kesici, Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni: Mustafa Karaalioğlu, Damat – Tween Tekstil Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı: Süleyman Orakçıoğlu, Yaban TV Yönetim Kurulu Başkanı: Gaya Güldemir, Gazeteci ve akademisyen: Prof. Dr. Haluk Şahin, Kanal 24 Televizyonu Moderatörü Ahu Tanrıkulu, Habertürk Televizyonu Program Yapımcısı Oylum Talu, Mimar Birol ve Necibe Darcan, Televizyon Yapımcısı Melih Meriç, THY Basın Müşaviri Ali Genç, Avukatlar İsmet Erdemoğlu, Recep Gül, Erhan Mantaş, İşadamı Turan Başertan. Lobby PR Yöneticisi Özge Uzun Ediz, Balkaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyeleri Hakkı Balkaya ve Ali Balkaya, Z Mix Mimarlık Yöneticileri Zeynep Tanrıyakul ve Zühal Çınar Elmasulu ile işletmeci Didem Arslanağız, Posta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rifat Ababay, Yazı İşleri Müdürü Mehmet Coşkundeniz, Magazin Müdürü Müge Dağıstanlı, Ekonomi Müdürü Ahmet Çelik, Esquire Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Okan Can Yantır, Peugeot Türkiye Halkla İlişkiler Müdürü Elçin Uğuzluoğlu...

MEDYARADAR/ÖZEL