Hande Yener’e Fenerbahçe konseri öncesi büyük şok! Yerine o isim sahne aldı çünkü…

Fenerbahçe USA Derneği, dün görkemli bir baloya ev sahipliği yaptı. Etkinlikte Hande Yener'in sahneye çıkacağı duyuruldu. Ancak organizasyona 1 gün kala Hande Yener yerine başka bir sanatçının konser vereceği açıklandı. Sebebi ise şaşırttı. İşte detaylar…

Hande Yener’e Fenerbahçe konseri öncesi büyük şok! Yerine o isim sahne aldı çünkü… - Sayfa 1

New York'ta 22 yıldır faaliyet gösteren ve Amerika'daki Fenerbahçelileri bir araya getiren Fenerbahçe USA Derneği dün görkemli bir baloya ev sahipliği yaptı.

114
Hande Yener’e Fenerbahçe konseri öncesi büyük şok! Yerine o isim sahne aldı çünkü… - Sayfa 2

Derneğin 2003'ten bu yana her yıl düzenlediği Geleneksel Fenerbahçeliler Balosu, bu yıl Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yılına ithafen 'Cumhuriyetimizin Işığında 100 Yıl Gururla' teması ile kutlandı.

214
Hande Yener’e Fenerbahçe konseri öncesi büyük şok! Yerine o isim sahne aldı çünkü… - Sayfa 3

Üstelik gecede NFT'lerin unutulduğunu düşünürken kulübün tarihini anlatan "Vakt-i Fener" eserinin dijital dünyada da yaşayacak bir NFT sürümünün çıkarılacağı duyuruldu. 

314
Hande Yener’e Fenerbahçe konseri öncesi büyük şok! Yerine o isim sahne aldı çünkü… - Sayfa 4

Eserin ilk parçası, Fenerbahçe'nin kalbi olarak kabul edilen logosunun, Ulu Önder Atatürk'e dönüştüğü bölümü içeriyor. Bu geceye özel bu NFT'ler, açık artırmayla satışa sunuldu. Fenerbahçe ilklerini bizlerle buluşturan, bir asrı aşan şanlı tarihimizi kronolojik olarak görsel dille anlatan, New York'ta yaşayan mix media/kolaj konsept sanatçısı Burak Karavit tarafından yaratılan sanat eseri büyük beğeni aldı.

414