Magazin
02 Oca 2018 13:48 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 01:54

Hande Yener yılbaşı gecesinde sahnede yuhalandı! Peki neden?

Ünlü şarkıcı Hande Yener yılbaşı gecesi için bir otelde sahne aldı. Yener hayranlarıyla buluştuğu bu gecede yuhalandı, sebebinin ise Yener ile hiç ilgisi yok.

2017 yılının bitmesine sayılı günler kala Seren Serengil’le girdiği polemik üzerinden gündeme gelen ve Serengil’in çıplak fotoğrafını paylaşarak tepki de çeken Hande Yener yeni yıla sahnede girdi.

İstanbul’da bir otelde hayranlarıyla buluşan Hande Yener sahneye çıktıktan bir süre sonra seyirciler tarafından yuhalanmaya başladı.

Yaşadığı şokun etkisinden bir süre çıkamayan Hande Yener bunun sebebini anlamak için seyircisiyle sohbet etti. Sonrasında yaşanan bu yuhalanma olayının Yener’in sahne aldığı mekanın seyirci kapasitesinin üzerinde insan alması yüzünden meydana geldiği anlaşıldı.

Bu konudan haberi olmadığını söyleyen Yener, konuklarını mutlu etmek adına sahneden indi ve onların arasına karışarak sevenleriyle birlikte selfie çektirdi.



Yaşanan olaylardan dolayı özür dileyen Hande Yener, yasal yollara başvuracağını açıkladı. Hande Yener sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Organizatörler tarafından otel kapasitesinin çok üstünde bilet satışı yapıldığı için, gelen misafirlerimize karşı son derece mahçup olduk. 2 bin 800 kapasiteli salona, 4 bin 500'e yakın bilet satışı yapıldığı için, organizasyonu yapanlara ve tüm sorumlulara yarın dava açmak için başvuracağız... Yılbaşı günü sevenlerimi ve beni zor durumda bırakan bu kişilere karşı, hakkımızı Türk Mahkemeleri'nde arayacağız.. Yaşanan tüm bu olumsuzluklara rağmen, 3 saat boyunca beni yalnız bırakmayan tüm sevenlerime sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum..." dedi.