Radar Hattı
07 Mar 2010 14:38 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:08

HANDE SUBAŞI'YA TACİZ VE TEHDİT ŞOKU!..PİZZACI İLE NELER YAŞADI?

Manken oyuncu Hande Subaşı, kendisine motosikleti ile tacizde bulunan kimliği belirsiz bir kişiden şikayetçi oldu.

Manken oyuncu Hande Subaşı, polise başvurarak yolda kendisine motosikleti ile tacizde bulunan kimliği belirsiz bir kişiden şikayetçi oldu. Polis yaptığı çalışmada pizzacıda çalıştığı belirlenen motosikletli E.Ö.'yü (19) yakaladı. E.Ö., ''Trafikte aracını aniden önüme kırdı. Dikiz aynasına çarptım. Bunun üzerine tartıştık. Asıl o beni taciz etti'' dedi.

Asayiş Şube Müdürlüğüne gelen Hande Subaşı, kendisinin taciz edilip tehdit edildiğini belirterek şikayetçi oldu. Polise gece yarı ifade veren Hande Subaşı, ''Taksim'den Talimhane yolundan aracımla gidiyordum. Birden önüme çıkan bir motosikletli bana el kol hareketi yaptı. Daha sonra sözle tacizde bulundu. Aracımın dikiz aynasına bilinçli olarak çarptıktan sonra kaçtı'' dedi.
Gasp Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada Hande Subaşı'nın verdiği plakadan motosikletin bir pizza dükkanına ait olduğu tespit edildi. Polis olayın meydana geldiği saate motosikleti kullanan E.Ö.'ü gözaltına aldı. Olay sırasında Hande Subaşı ile tartıştığını kabul eden E.Ö., ''Pizza siparişi götürürken önüme çıkan bir araca çarpmamaya çalışırken yanında giden Hande Subaşı'nın otomobilinin yan aynasına çarptım. Otomobili kullanan Hande Subaşı bana bağırıp hakaret etmeye başladı. Karşılıklı birbirimize bağırdık. Asıl o beni taciz etti'' diye ifade verdi. Poliste ifadesi alınan E.Ö. savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.