Hande Soral'dan aldatma iddiasına yanıt gecikmedi

Eşi İsmail Demirci'nin, kendisini aldattığı öne sürülen Hande Soral, sosyal medya hesabından iddialara yanıt verdi. Hande Soral, paylaştığı fotoğrafla evliliğinde bir sorun olmadığının mesajını verdi.

Hande Soral'dan aldatma iddiasına yanıt gecikmedi - Sayfa 1

'Söylemezsem Olmaz' programında Bircan Bali ve Arto, İsmail Demirci'nin hamile eşi Hande Soral'ı aldattığını iddia etmişti. Çıkan dedikodulara ilk tepkisini gösteren Hande Soral, sosyal medya hesabından eşiyle birlikte olduğu bir kareyi paylaştı.

119
Hande Soral'dan aldatma iddiasına yanıt gecikmedi - Sayfa 2

Alişan'ın eşi Buse Varol, geçtiğimiz hafta ünlü bir oyuncunun hamile eşini aldattığını öne sürmüştü. Magazin dünyasına bomba gibi düşen iddia sonrası Söylemezsem Olmaz programının yorumcuları Bircan Bali ve Arto bu ismi bildikleri söyleyerek, İsmail Demirci'nin hamile eşi Hande Soral'ı aldattığını iddia etmişti.

219
Hande Soral'dan aldatma iddiasına yanıt gecikmedi - Sayfa 3

Çıkan bu dedikoduların ardından Hande Soral sosyal medyadan eşiyle birlikte olduğu bir kareyi paylaşarak suskunluğunu bozdu.

319
Hande Soral'dan aldatma iddiasına yanıt gecikmedi - Sayfa 4

HANDE SORAL KİMDİR?

Hande Soral, 2 Şubat 1987 yılında Bursa'da dünyaya geldi. 1,60 boyundaki güzel oyuncu, İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden mezun oldu. 2008 yılında Komedi Dükkanı adlı programda konuk oyuncu olarak televizyon izleyicisi ile tanıştı. 2008-2011 yılları arasında Küçük Kadınlar adlı dizi ile seyircinin hafızasına kazındı. Gecekondu adlı bir televizyon programı yaptı. Bir Günah Gibi, Alev Alev, Fatih, Çalıkuşu dizilerinde rol aldı. Televizyonda pek çok dizi projesinde yer alan güzel oyuncu, ilk filmi “Birleşen Gönüller” ile sinemaseverlerle buluştu.

419