Medya
20 Nis 2021 07:09 Son Güncelleme: 20 Nis 2021 10:59

Hande Fırat'ın sağlık durumu nasıl? Talihsiz bir kaza geçirmişti!

Hürriyet gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, evinde kaza geçirmişti. Fırat, bugün kaleme aldığı köşe yazısında sağlık durumuna da değindi.

Geçtiğimiz günlerde, Hande Fırat birbirine yapışan bulaşık makinası parlatıcılarını ayırmaya çalışırken, parlatıcılar patlamıştı. Gazeteci, iki gözünde de hasar oluştuğu için hastaneye gitmişti. Serum ve kortizon tedavisi uygulanan Hande Fırat’ın, doktorların tavsiyesi üzerine güneş gözlüğü ile antibiyotik kullandığı bildirilmişti.

Hande Fırat, 1 haftalık aranın ardından Hürriyet'te yeniden yazmaya başladı. Fırat, yazısının sonunda sağlık durumu hakkında bilgiler verdi.

Televizyon muhabirliğinin hız ve yavaşa tahammülsüzlük demek olduğunu savunan Fırat, "27 yıldır hız, yavaşa tahammülsüzlük, her işi kendim hemen yaparım gibi alışkanlıkların getirdiği dikkatsizlikle ev kazası geçirdim. Birbirine yapışan bulaşık makinesi tabletlerini hızlı hızlı ayırmaya çalışırken, birine parmağım girdi, içindeki parlatıcı ve deterjan fışkırdı gözlerime girdi. Bir hafta aranın ardından gözlerim iyi." dedi.

Fırat ayrıca, arayan, soran, geçmiş olsun diyen herkese ve Dünya Göz Hastanesi’nin doktorları ile tüm sağlık çalışanlarına da teşekkürlerini bildirdi.

BUGÜNKÜ YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN