Medya
07 Mayıs 2022 20:20 Son Güncelleme: 07 Mayıs 2022 20:25

Hande Fırat önce yazdı, sonra sildi! Eşiyle ilgili dikkat çeken paylaşım

Ukraynalı bir iş insanını 5 milyon dolar dolandıranlar arasında eşi Murat Özvardar'ın da adı geçen gazeteci Hande Fırat, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Ukraynalı bir iş insanını silah, miğfer ve çelik yelek alımı için anlaştığı Türk iş insanları tarafından 5 milyon dolar dolandırıldığı iddia edildi. Konuyla ilgili dava dosyasında gazeteci Hande Fırat'ın eşi Murat Özvardar'ın da adı geçti.

 SORUŞTURMA SÜRERKEN DİKKAT ÇEKEN TWEET

Murat Özvardar ile ilgili soruşturma devam ederken Hande Fırat'tan davanın sızdırılmasına tepki geldi. Fırat, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

"EN FAZLA BEN ÖLÜRÜM AMA SİZ DE YAŞAYAMAZSINIZ"

Hande Fırat yazıp sildiği twitter mesajında "Şöyle yapalım FETÖ'cüler hak yolcular vb. gelin bakalım en fazla ben ölürüm ama siz de yaşayamazsınız "dedi.

 AHMET ŞIK YORUM YAPTI

Türkiye İşçi Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, Hande Fırat'tın paylaşımına yorum yaptı. Şık "Gazeteci iseniz tehdit etmek, aba altından sopa göstermek, "Bildiklerimi anlatırsam zor durumda kalırsınız" şantajı yerine bildiklerinizi anlatmanız gerekmez mi?" diye sordu.

 Hande Fırat, paylaşımını kısa bir süre sonra kaldırdı.

Murat Özvardar, hakkında ortaya atılan iddiaların ardından eşi Hande Fırat'la olduğu bir fotoğrafı paylaşarak "Hayatımın anlamı seni çok seviyorum. Bu sevgim dosta huzur, düşmanlara korku versin" ifadelerine yer verdi.. Hande Fırat da eşinin paylaşımını alıntılayıp, "Ben de seni çok" notunu düştü.