Hande Erçel ünlü iş adamıyla aşk yaşıyor! Kerem Bürsin hayranları şokta

Güzel oyuncu Hande Erçel ile ilgili ortaya çıkan bir haber herkesi şaşkına çevirdi. Rol arkadaşı Kerem Bürsin ile adı aşk dedikodularına karıştı ama bu detay iki oyuncunun hayranlarını da şaşırttı. İşte magazin gündemine bomba gibi düşen o haber…

Hande Erçel ünlü iş adamıyla aşk yaşıyor! Kerem Bürsin hayranları şokta - Sayfa 1

Fox TV ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde ‘Eda’ karakterine hayat veren Hande Erçel ile ilgili ortaya çıkan bir haber magazin gündemini adeta karıştırdı.



114
Hande Erçel ünlü iş adamıyla aşk yaşıyor! Kerem Bürsin hayranları şokta - Sayfa 2

Bilindiği üzere güzel oyuncu Hande Erçel’in adı Sen Çal Kapımı dizisinde birlikte rol aldığı oyuncu arkadaşı Kerem Bürsin ile aşk yaşadığı iddia edilmişti.



214
Hande Erçel ünlü iş adamıyla aşk yaşıyor! Kerem Bürsin hayranları şokta - Sayfa 3

Hatta Sen Çal Kapımı dizisindeki öpüşme sahnesinin kamera arkası görüntüleri sosyal medyaya düşmüş Hande Erçel’in bu görüntüler nedeni ile sevgilisi Murat Dalkılıç’la ilişkisini bitirdiği iddia edilmişti.



314
Hande Erçel ünlü iş adamıyla aşk yaşıyor! Kerem Bürsin hayranları şokta - Sayfa 4

Bu gelişmelerin ardından bir açıklama yapan yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin, “Çok saçma. Bununla alakalı bir şey demem yanlış. Şundan eminim Murat da profesyonel bir sanatçı, dediğim gibi işimizi yapıyoruz. Meyve ile sebzeyi karıştırmamak gerek.” İfadelerini kullanmıştı.



414