Hande Erçel servetine servet kattı! Aylık kazancı ne kadar?

Ekranların popüler oyuncularından Hande Erçel'in aylık kazancı merak ediliyor. Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncusu Hande Erçel'in, son dönemde imza attığı işlerle servetine servet kattığı iddia ediliyor.

Hande Erçel servetine servet kattı! Aylık kazancı ne kadar? - Sayfa 1

Hem aşk hayatı hem de kariyleriyle magazin gündeminden düşmeyen Hande Erçel'in Çubuklu Vadi Evleri'nden 10 milyon TL'ye cam ev aldığı iddiası ünlü oyuncunun aylık kazancının merak edilmesine neden oldu.

118
Hande Erçel servetine servet kattı! Aylık kazancı ne kadar? - Sayfa 2

Cam evini dekore eden mimarlık şirketiyle gizlilik sözlemesi imzaladığı konuşulan Erçel, bu anlaşmaya göre, evinin yerini ya da dekorunu hiçbir şekilde bir yerde paylaşamayacak veya referans olarak gösteremeyecek.

218
Hande Erçel servetine servet kattı! Aylık kazancı ne kadar? - Sayfa 3

İŞTE, HANDE ERÇEL'İN SEN ÇAL KAPIMI DİZİSİNDEN AYLIK KAZANCI

Şu sıralar kariyerinde büyük bir ivme yakalayan ve Sen Çal Kapımı dizisiyle olduğu kadar imzaladığı reklam anlaşmalarıyla da adından söz ettiren 27 yaşındaki oyuncunun, geçtiğimiz ekim ayında bir giyim markasından 1.5 milyon TL, diş macunu reklamından da 2 milyon TL kazandığı iddia ediliyor.

318
Hande Erçel servetine servet kattı! Aylık kazancı ne kadar? - Sayfa 4

Son 4 ayda sadece reklamlardan 3.5 milyon TL kazanan Erçel'in Sen Çal Kapımı dizisinden de bölüm başı 60 bin Tl kazandığı öne sürüldü.

418