Magazin
18 Mar 2021 08:31 Son Güncelleme: 18 Mar 2021 11:06

Hande Erçel Murat Akdoğan aşkının çöpçatanı kim? Çok konuşulacak ayrıntı

Ünlü oyuncu Hande Erçel ile Murat Akdoğan aşkında kim çöpçatanlık yaptı? O çöpçatanın Hande Erçel'in eski aşkı Murat Dalkılıç'ın da çok iyi dostu olduğu ortaya çıktı!

Hande Erçel-Murat Akdoğan aşkının baylangıcıyla ilgili ayrıntı ağızları açık bıraktı. Hande Erçel ile Murat Akdoğan aşkının çöpçatanıyla ilgili ortaya çıkan gerçek şaşkınlık yarattı. 

Sabah Günaydın'da Bülent Cankurt bugün Hande Erçel ile Murat Akdoğan aşkının çöpçatanını yazdı. Habere göre ikiliyi Murat Akdoğan'ın ablası tanıştırdı. Herkesi şaşırtan ise ablanın Hande Erçel'in eski sevgilisi Murat Dalkılıç ile çok yakın dost olmasıydı...

İşte Bülent Cankurt'un o yazısı 

ÇÖPÇATANLARI ABLASI

Kerem Bürsin ile aşk yaşadıklarını her seferinde yalanlayan Hande Erçel, doğru söylüyormuş… Önceki gün Turkuvaz Medya Grubu gazetelerinden Takvim'de, güzel oyuncunun Murat Akdoğan ile flört ettiğine dair bir iddia çıktı fakat fazla detay yoktu.

Hande Erçel-Murat Akdoğan aşkıyla ilgili detayları da benden öğrenin. Önce kafa karışıklıklarını gidereyim. Güzel oyuncunun sevgilisi, 25 yıl emek verdiği Baymak'ı 2013 yılında Hollandalılara sattıktan sonra sağlık ve turizm sektörüne giren Murat Akdoğan değil, aynı adı taşıyan oğlu Murat Akdoğan.

                      

Bir aydan biraz fazla süredir flört eden aşıkların çöpçatanları da, Murat Akdoğan'ın ablası Cansın Hacısoylu. İşin daha da ilginci, Cansın Hacısoylu'nun, Hande Erçel'in eski aşkı Murat Dalkılıç'ın da çok iyi dostu olması! Bu arada kızı Cansın Hacısoylu gibi oğlunun da mürüvvetini görmek istediğini bildiğim baba Murat Akdoğan'ın oğlunun bu ilişkisinden haberi yokmuş. Bakalım oyuncu gelin adayına onay verecek mi?