Hande Erçel ile Kerem Bürsin hakkında yeni iddia! Yakayı ele verdiler

Fox TV'de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncuları Hande Erçel ile Kerem Bürsin hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Erçel ve Bürsin'in, bir süredir birlikte yaşamaya başladığı öne sürüldü.

Hande Erçel ile Kerem Bürsin hakkında yeni iddia! Yakayı ele verdiler - Sayfa 1

Rol aldıkları dizide iki aşığı canlandıran Hande Erçel ile Kerem Bürsin hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Erçel ve Bürsin'in, bir süredir birlikte yaşamaya başladığı öne sürüldü. Aynı evden çıkarken görüntü vermemek için çabalayan ikili, ilişki iddiaları karşısında sessiz kaldı.


18
Hande Erçel ile Kerem Bürsin hakkında yeni iddia! Yakayı ele verdiler - Sayfa 2

Ünlü oyuncular Hande Erçel ve Kerem Bürsin, uzun süredir aşk iddiaları ile gündemi meşgul ediyordu. Rol aldıkları dizide yakınlaştıkları konuşulan ikili, iddiaları güçlendirecek görüntüyle magazin dünyasında bomba etkisi yarattı.

Hande Erçel, geçtiğimiz haftalarda Beykoz'da bir villaya taşınmıştı. Sürpriz taşınma sonrası Erçel'in rol arkadaşı Kerem Bürsin'den flaş bir hamle geldi.


28
Hande Erçel ile Kerem Bürsin hakkında yeni iddia! Yakayı ele verdiler - Sayfa 3

Magazin D'nin iddiasına göre; Bürsin'in Hande Erçel'den uzak kalmamak adına yanına taşındığı öne sürüldü. Dün geceyi birlikte geçirdikleri iddia edilen ikili, evin önünde basın mensuplarını görünce birlikte görüntü vermemek için yoğun çaba sarf etti.


38
Hande Erçel ile Kerem Bürsin hakkında yeni iddia! Yakayı ele verdiler - Sayfa 4

Hande Erçel, kendi arabasını önden gönderip Kerem Bürsin ile birlikte set aracına bindi. İkili, rol aldıkları dizinin Kuzguncuk'taki setine geçti.


48