Hande Ataizi'nin izdivacı Fox TV'de kriz yarattı!

Medyaradar'ın televizyon dünyasını mercek altına alan Ekran Kedisi Hande Ataizi'nin sunacağı söylenen izdivaç programının Fox TV'de yarattığı krizi yazdı.

Geçen gün tüm medya Hande Ataizi’nin Fox Tv’de ekranlara döneceğini, yeni bir izdivaç programı yapacağını ve hatta bu programda alacağı ücreti konuştu.

Öyle ücretler konuşuldu ki buna Hande Ataizi bile inanamamıştır zaten.

Bu haber öyle bir sunuldu ki medyaya, sanki Hande Ataizi reyting rekorları kıran bir sunucuydu da biz bilmiyorduk hatta daha da garibi diğer izdivaç sunucularını tahtından etmeye geliyordu ve tüm seyirci bugünü bekliyordu.

Ama maalesef tüm bu haberler gerçeği yansıtmıyordu, çünkü Hande Ataizi Fox Tv ile muradına erememişti. Ki bunda en büyük suç bu haberi medyaya servis edenlerdeydi. Yani, yapımcı firmada.

Neden mi?

Öncelikle isterseniz olayın iç yüzünü anlatarak gireyim konuya.

Hande Ataizi ekranlara dönüyor haberinin çıkması ile Fox Tv’de deyim yerindeyse bir kriz patlak verdi. Böyle bir programın yapılacağından üst yönetimin haberi yoktu ve hemen bu haberin nereden çıktığı Program Müdürü Hakan Karadöl’e soruldu.

Çünkü yapılacağı söylenen programın yapımcı firması “Artı Film” ile kanalın arası bu sezon başından beri bozuk.

Neden derseniz, Artı Film aynı zamanda Zuhal Topal’la İzdivaç programının da yapımcısı ve sezon başında programı Star Tv’ye transfer etmişlerdi. Bu yüzden Fox Tv gündüz kuşağında çok kan kaybetmiş ve Artı Film ile arasına “mesafe” koymuştu.

Anlaşılan o ki, Hakan Karadöl ( duyduğuma göre ) Artı Film ile prensipte anlaşmış ve bu programı başlatmak için fırsat kolluyordu.

Gardrop Savaşları ve Gelinim Sensin programlarının da bu ay bitecek olması nedeniyle zaten gündüz kuşağında büyük bir boşluk oluşacaktı.(Bu da benden size özel haber olsun:) Bu nedenle Artı Film’e yeşil ışık yakılmıştı.

Ancak bundan üst yönetimin haberi yoktu. Ta ki haber manşetlere düşene kadar.

Bu haberi yaptırmak için yapımcı firma acele edince, Fox Tv yönetiminde kıyamet koptu. Tabii üst yönetime karşı olay inkar edilse de, bu programın iptaline engel olamadı.

Yani uzun lafın kısası Hande Ataizi bu sefer de muradına eremedi.

Ayrıca buradan Fox Tv’nin program departmanına da sormak istiyorum. Madem izdivaç programı yapacaktınız, o halde elinizdeki güzelim programı yani Zuhal Topal’ı neden kaçırdınız? Sanırım bu olay, Hakan Karadöl ve ekibine ders olur ve bir daha “prensip anlaşması” yapmadan önce bir kez daha düşünürler.     

EKRAN KEDİSİ

medyaradar@gmail.com