Magazin
07 Ara 2010 12:58 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:51

HANDE ATAİZİ'NİN ANNESİ HANGİ GAZETECİ İLE EVLENİYOR?

Sinema ve dizi oyuncusu Hande Ataizi'nin annesi Prof. Dr. H. Nermin Çelen'in kısa bir süre sonra ünlü bir gazeteci ile evleneceği iddia edildi. İşte o isim...

Sinema ve dizi oyuncusu Hande Ataizi’nin gazeteciler ile arasının hiç bir zaman iyi olmadığı bilinen bir gerçek. Kendisini takip eden basın mensuplarından kaçmak için lokanta tuvaletlerinin penceresinden kaçmayı göze alan Hande Ataizi, yeri geldiğinde soru soran gazeteciye şemsiyesi ile de saldırmıştı.

Ataizi’nin annesi Prof. Dr. H. Nermin Çelen iddialara göre kısa bir süre sonra ünlü bir gazeteci ile evlenecek.  Maltepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çelen, çocuk gelişimi konusunda uzman bir isim.

Prof. Dr. Çelen yıllar önce Hande Ataizi’nin babasından ayrılmıştı. Hande Ataizi yıllar önce Yener Süsoy’a babası ile annesinin ayrılığının gerekçesini de şöyle açıklamıştı:

"Onunla yaşam görüşlerimiz çok farklı. Oturup şöyle iki çift laf edemiyoruz. O bütünüyle manevi dünyayı seçti. Beş vakit namazında.Tarikatın içinde, fanatik bir İslamcı. Kendi babasıyla annesi de onu bu yüzden reddettiler. Annem de bu nedenle ayrılmış."

Medya kulislerinde konuşulan ve Odatv’nin haberleştirdiği iddiaya göre Prof. Çelen kısa bir süre sonra, bir süredir birlikte olduğu  gazeteci Sedat Sertoğlu ile evlenecek.

Yani Hande Ataizi’nin üvey babası, kendisine çok çektiren "basın"dan bir isim olacak...