Televizyon
29 Oca 2019 12:21 Son Güncelleme: 29 Oca 2019 12:26

Hande Ataizi, Yasak Elma'da oynayacak mı? Magazin Noteri'nde açıkladı...

Magazin gündemine bomba gibi düşen “Hande Ataizi, 18 yıl önce tacizle suçladığı Talat Bulut'un başrolünde olduğu 'Yasak Elma' dizisine katılıyor.” iddiası; ‘Magazin Noteri YouTube Kanalı’nda cevaplandı.

Haberci ve televizyoncu İlkay Buharalı ile magazin duayeni üstad Ali Eyüboğlu’nun “Magazin Noteri YouTube Kanalı”nın her Salı olduğu gibi bugün de yeni bölümleri yayınlandı.

Usta ikilinin bu hafta ele aldığı konularından biri de Hande Ataizi’nin “Yasak Elma” dizisine katılacağı iddiasıydı. Dizinin yapımcısı Fatih Aksoy ve iddianın kahramanı ünlü oyuncu, programa telefonla bağlanarak soruları yanıtladı.

Hem Fatih Aksoy hem de Hande Ataizi; henüz tam bir anlaşma sağlanamamış olmasına rağmen, konu ile ilgili görüştüklerini söylediler. İkili bugün bir görüşme yemeğinde bir araya geleceklerini de açıkladı.

Hande Ataizi, 2000'de 'Melekler Evi'nde Talat Bulut ile oynamıştı. O dönem ''Talat Bulut beni odasına çağırdı. Ardından gecenin bir yarısı Van Gölü'ne beraber girmeyi teklif etti'' açıklamasını yapmıştı. Talat Bulut ise ''Sanatçı kimlikleri olmayanlar, savunma mekanizmalarında cinsel kimlikleriyle ön planda olmak isterler. Bunları ara sıra tuvalet penceresine sıkışmış görebiliriz. ' karşılığını vermişti.

Ali Eyüboğlu’nun “bu açıklamalar aranızda sorun olmayacak mı?” sorusuna Ataizi, “ben profesyonelim, üzerinden 20 yıl geçti” cevabını verdi.