Hande Ataizi, ‘Bir daha evlenmem’ diyerek sebebini açıkladı

Aşk-ı Memnu'nun film versiyonu 'Bihter'de 'Firdevs Hanım'ı karakterini canlandıran Hande Ataizi, evlilik sisteminin insan doğasına aykırı olduğunu savunarak, annesinin de benzer bir görüşe sahip olduğunu ve artık evlenmeyeceğini ifade etti.

Hande Ataizi, ‘Bir daha evlenmem’ diyerek sebebini açıkladı - Sayfa 1

Ataizi Habertürk’e verdiği röportajında "Kadınlar özgür olmalı" derken, toplumun genel görünümünün zaman içinde pek değişmediğini, annelerin çocuklarının mutluluğunu düşünse de standart kaygısı nedeniyle kadınların kendi ayakları üzerinde duramayacakları bir düzen içinde olduğunu ifade etti.

16
Hande Ataizi, ‘Bir daha evlenmem’ diyerek sebebini açıkladı - Sayfa 2

Gençlere öncü olmak istediğini de söyleyen Hande Ataizi, kadınların birey olarak kendi ayakları üzerinde durabilmeleri gerektiğini dile getirdi.

26
Hande Ataizi, ‘Bir daha evlenmem’ diyerek sebebini açıkladı - Sayfa 3

Evlilik sisteminin insan doğasına aykırı olduğunu düşünen Ataizi, evlilikte atılan imzanın ömür boyu değişmeyeceğini, bu durumun insanın kafasının değişebileceği bir süreçte sıkıştırıcı olduğunu ifade etti.

36
Hande Ataizi, ‘Bir daha evlenmem’ diyerek sebebini açıkladı - Sayfa 4

Boşanma oranlarının artışına dikkat çeken Ataizi, evlilik sisteminin birçok kişi için uygun olmadığını düşündüğünü belirtti.

46