Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel'in ev sahibiyle başı dertte! ''Mahkemelik olacağız''

Hamdi Alkan'ın eski eşi, şarkıcı ve oyuncu Selen Görgüzel önceki gün bir arkadaşı ile Nişantaşı'nda kameralara yakalandı. Görgüzel, yeni taşındığı evde ev sahibinin kendisini çıkarmak istemesi sebebi ile zor günler geçirdiğini söyledi.

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel'in ev sahibiyle başı dertte! ''Mahkemelik olacağız'' - Sayfa 1

Selen Görgüzel, bir arkadaşıyla Nişantaşı'nda kameralara takıldı. Geçtiğimiz yıl Hamdi Alkan'dan boşandıktan sonra Etiler'e taşınan oyuncu, ev sahibiyle sıkıntılar yaşadığını dile getirdi.

118
Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel'in ev sahibiyle başı dertte! ''Mahkemelik olacağız'' - Sayfa 2

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; ev sahibinin kendisini evden çıkarmak istemesi nedeniyle zor günler geçirdiğini söyleyen Görgüzel, "Bu ara ev sahipleri biraz tuhaf. Ev sahiplerinin biraz adaleti, hukuğu ve yasaları bilmeleri gerekiyor" dedi.

218
Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel'in ev sahibiyle başı dertte! ''Mahkemelik olacağız'' - Sayfa 3

'YAKINDA MAHKEMELİK OLACAĞIZ'
Selen Görgüzel, "Daha taşınalı bir yıl olmamışken beni evden çıkarmaya çalışıyor, sanırım yakında mahkemelik olacağız. Maalesef enterasan diyaloglar yaşadık kendisiyle. Herkes kendine yakışanı yapar, ben üslubumu bozmadım, bir gün ev sahibi ile böyle bir şey yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi" ifadelerini kullandı.

318
Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel'in ev sahibiyle başı dertte! ''Mahkemelik olacağız'' - Sayfa 4

Deprem felaketi ile ilgili de açıklamalar yapan Görgüzel, 6 Şubat'ta yaşanan afet sonrasında bambaşka bir insan olduğunu da söyledi.

418