Gündem
29 Nis 2020 11:11 Son Güncelleme: 29 Nis 2020 13:46

Haluk Levent'ten flaş açıklamalar! "Cumhurbaşkanı çağrı yapmışsa ben katılırım..."

Ünlü radyo programcısı Adem Metan dün akşam Radyo D İnstagram hesabında Haluk Levent'i misafir etti.

Bir çok farklı konunun da konuşulduğu programda Haluk Levent'e Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından başlatılan 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem Milli Dayanışma Kampanyası'na yaptığı 30 bin liralık bağış soruldu.

Haluk Levent, "Ülkemin Cumhurbaşkanı böyle bir çağrı yapmışsa katılmamak olmazdı" cevabını verdi.

Kasamızda 970 bin TL. vardı!

Yayında derneğin çalışmalarını da anlatan Levent “Biz sokaktayız, avantajımız bu” dedi.

Korona günlerinde yardımlarına devam eden AHBAP’a yüzbinlerce başvuru olduğunu söyleyen Haluk Levent, “Yüzbinlerce insanın kaç tanesine dokunabiliriz? Kiralarını ödeyelim, yiyecek malzemelerini alalım istiyoruz. İstatiksel olarak bilgi vereyim, korona ilk çıktığında kasamızda 970 bin TL civarı vardı. Biz bunu 2 bin yüz aileye gıda paketi yapalım istedik. Sonra da sanatçılardan, futbolculardan oluşan bir kampanyayla 10 bin 500 aileye daha ulaştık. Şimdi ise Valilik, belediyelerle ortak çalışıp vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını belirleyerek, onlara gıda paketleri yollayacağız” diye konuştu.

Daha farklı bir reklam beklerken bebek bezi çıktı şaşırdım!

AHBAP Platformu ismi altında yaptığı sosyal sorumluluk projeleri ile öne çıkan ünlü şarkıcı 200 öğrenci için her ay 300 TL. burs parası şartıyla oynadığı bebek bezi reklamı için de konuştu.

Levent, "Menajerim bir reklam filmi için görüşme talep ediliyor dedi ve gerekli görüşme için uygun zamanda anlaştık. Ben bir lastik firması bir inşaat firması bir spor firması beklerken şirket yetkilileri sizin içim çok özel bir ürün hazırladık "bebek bezi" dediklerinde çok şaşırdım" ifadelerini kullandı.