Haluk Levent'ten, Deniz Akkaya'ya Sezgin Baran Korkmaz yanıtı: Şeytanın yeryüzündeki temsilcileri...

Haluk Levent, sunucu ve manken Deniz Akkaya'nın 'Sezgin Baran Korkmaz' ile ilgili iddialarına yanıt verdi. Levent, " Şeytanın yeryüzündeki temsilcileri vurmaya başladı" dedi.

Haluk Levent'ten, Deniz Akkaya'ya Sezgin Baran Korkmaz yanıtı: Şeytanın yeryüzündeki temsilcileri... - Sayfa 1

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından kurucusu olduğu AHBAP'ta yardım toplayan şarkıcı Haluk Levent'in insanları dolandırdığını iddia eden manken Deniz Akkaya, "Sezgin Baran Korkmaz ile el ele bir insana para teslim eden insanlar cahildir" dedi. Akkaya'nın paylaşımlarına cevap veren Levent ise "Şeytanın yeryüzündeki temsilcileri magazinden vurmaya da başladılar. Sezgin Baran Korkmaz'ın gecesinde 5 ailenin tüm sıkıntılarını çözmesi için çıktım. Konser faturam çıkarsa rezil rüsva olmaya hazırım. Deniz Akkaya'ya 5 milyon TL'lik dava açıp depremzedeler için kullanacağım" ifadelerini kullandı.

112
Haluk Levent'ten, Deniz Akkaya'ya Sezgin Baran Korkmaz yanıtı: Şeytanın yeryüzündeki temsilcileri... - Sayfa 2

Deniz Akkaya, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından bölgelere giderek kurucusu olduğu AHBAP ile yardımlar yapan Haluk Levent'i hedef aldı.

212
Haluk Levent'ten, Deniz Akkaya'ya Sezgin Baran Korkmaz yanıtı: Şeytanın yeryüzündeki temsilcileri... - Sayfa 3

SBK ile fotoğrafını paylaştı
Akkaya, "Duruşsuzluk böyle bir şey. Saklayacak şeyi olmayan adam gibi dik dur. İki ay öncesinde dolandırdığın insanlar yayına çıkmak için bekliyor. Az kaldı hazırlan" dedi.

312
Haluk Levent'ten, Deniz Akkaya'ya Sezgin Baran Korkmaz yanıtı: Şeytanın yeryüzündeki temsilcileri... - Sayfa 4

Levent'in İstanbul Başsavcılığı tarafından kara para aklamak suçundan hakkında arama kararı çıkmadan hemen önce yurtdışına çıkış yasağının kaldırılmasıyla Türkiye’den kaçan, Avusturya’da yakalanarak yine kara para aklamak suçundan hakkında arama kararı çıkartan ABD’ye iade edilen Sezgin Baran Korkmaz ile fotoğrafını paylaşan Akkaya, "Sezgin Baran Korkmaz ile el ele bir insana para teslim eden insanlar cahildir! Bu bir özel uçak fotoğrafı değil, bu geçmiş davaları değil. Bu fotoğrafın açıklaması yoktur" ifadelerini kullandı.

412