Haluk Levent'ten Beşiktaş'a konser desteği!

Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün başlattığı ve taraftarlarına destek çağrısı yaptığı “Bırakmam Seni” kampanyasına ünlülerden de destek yağdı. Ünlülerin de desteği ile kısa sürede kampanyaya katılanların sayısı 240 bini aştı.

Haluk Levent'ten Beşiktaş'a konser desteği! - Sayfa 1

Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün başlattığı ve taraftarlarına destek çağrısı yaptığı “Bırakmam Seni” kampanyasına ünlülerden de destek yağdı. Spor, sanat ve siyaset dünyasından ünlü isimlerin SMS’le katıldığı kampanyaya Fenerbahçeli ve Galatasaraylı isimler de destek verdi. Ünlülerin de desteği ile kısa sürede kampanyaya katılanların sayısı 240 bini aştı.

111
Haluk Levent'ten Beşiktaş'a konser desteği! - Sayfa 2

Beşiktaş Jimnastik Kulübü tarafından geçtiğimiz hafta başlatılan “Bırakmam Seni” destek kampanyası kısa sürede yoğun ilgi gördü. 

211
Haluk Levent'ten Beşiktaş'a konser desteği! - Sayfa 3

Kampanyanın startını veren Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah beyaz renklere gönül verenleri Beşiktaş’a destek olmaya çağırdı. “Bu kampanyayı Beşiktaş taraftarından aldığımız güçle başlatıyoruz” diyen Çebi, destek veren her Beşiktaşlının kulübün tarihindeki yerini alacağını söyledi.

311
Haluk Levent'ten Beşiktaş'a konser desteği! - Sayfa 4

Sanatçılar “Bırakmam Beşiktaşım Seni” dedi

Kısa sürede sosyal medyada çığ gibi büyüyen kampanyaya ünlü isimlerden de yoğun destek geldi. Aralarında Demet Akalın, Yılmaz Erdoğan, Hayko Cepkin, Hakan Altun, Burçin Büke, Zafer Algöz, Aras Bulut İyinemli, Erkan Can, Ali Sunal, Erdem Baş, Cem Adrian, Sarp Akkaya, Yağız Can Konyalı, Emin Önal, Erdem Baş, Reha Özcan ve Celil Nalçakan’ın da olduğu pek çok Beşiktaşlı ünlü isim SMS ve sosyal medya mesajlarıyla kampanyaya destek verdi. 

411