Magazin
02 Haz 2021 22:24 Son Güncelleme: 02 Haz 2021 22:29

Kampanyaya destek verdi! Sahne kıyafeti binlerce liraya satıldı

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, Aleyna Tilki’nin sahne kostümünün 30 bin TL’ye satıldığını duyurdu.

AHBAP derneğinin kurucusu şarkıcı Haluk Levent, ekonomik sıkıntılar yaşayan müzisyenler için destek kampanyası başlattıklarını duyurdu. Levent'in, açıklamasından ardından genç şarkıcı Aleyna Tilki de müzisyenler için harekete geçti. Aleyna Tilki sahne kostümlerini satacağını açıkladı. Tilki'nin ilk kıyafeti ise 30 bin TL'ye satıldı.

AHBAP derneğinin kurucusu Haluk Levent, ekonomik sıkıntılar yaşayan müzisyenler için destek kampanyası başlattıklarını duyurmuştu. Ünlü şarkıcının açıklamasından sonra Aleyna Tilki de müzisyenler için harekete geçti. Levent, Twitter hesabından, "Ve enteresan bir gelişme! Aleyna Tilki aradı. 'Haluk abiciğim sahnede giydiğim kostümlerimi satmak istiyorum. O parayı da kampanya yaptığınız müzisyenler için kullanmak istiyorum' dedi." mesajını paylaştı.

"TÜRKİYE BİR TANE VAR"

Haluk Levent, Twitter hesabından Aleyna Tilki'nin sahne kostümünü açık arttırmayla satışa çıkardı.

Levent paylaşımında "Sevgili Aleyna Tilki'nin çok değerli sahne kostümü. Türkiye’de 1 tane. 10 dakika süre var. Kim ki en yüksek fiyatı verir bu kostüm Aleyna Tilki imzalı olacak ve ona gidecek. Elde edilen gelir müzisyenlere fatura desteği olacak" paylaşımını yaptı.

Levent daha sonra ise Haluk Levent "Sevgili Sabri Gülel yazdı. Aradım konuştuk. 'Abi kızım Aleyna’yı çok seviyor. Zaten yardımda da bulunacaktım. Vesile oldu. Yarın faturalar için 30 bin TL yatırıyorum' dedi" paylaşımıyla kostümün satıldığını duyurdu.