Televizyon
09 Tem 2012 12:32 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:53

HALUK BİLGİNER HAYRANLARI EKRAN BAŞINA; ''HAYATIMIN ROLÜ'' BAŞLIYOR!

Star TV'nin iddialı yaz komedisi "Hayatımın Rolü" bu akşam izleyiciyle buluşuyor.

Süreç Film’in Star TV için çektiği Hayatımın Rolü bu akşam saat 20’de ilk bölümüyle ekrana geliyor.
 
Yapımcılığını İnci-Ali Gündoğdu, yönetmenliğini Sadullah Çelen’in üstlendiği dizide usta aktör Haluk Bilginer ve Ebru Özkan başrolleri paylaşıyor.
 
Gamze Özer’in senaryosunu yazdığı dizinin diğer rollerini, İlhan Şeşen, Bekir Aksoy, Güzin Özyağcılar, Emel Göksu, Ebru Aykaç, Tiraje Başaran, Su Kutlu, Berke Tevfik ve Alisa Sezen üstleniyor.

Hayatımın Rolü’nde usta oyuncu Haluk Biginer, izleyicilerin karşısına Dadı Yaşar olarak çıkacak. Ela (Ebru Özkan), Müşfik (Haluk Bilginer)’in ne kadar iyi baba olduğunun farkında olsa da onu çok sorumsuz bulmaktadır. Karısına ve çocuklarına karşı büyük bir sevgi besleyen Müşfik istemeye istemeye Ela’nın boşanma isteğini kabul eder. Fakat mahkemenin çocukları annelerine vermesi sonucu onlardan ayrı kalmak zorunda kalan Müşfik, bu duruma bir çözüm bulmaya kararlıdır. Ela’nın evde bir bakıcıya ihtiyacı olduğunu öğrenince hemen bu iş için başvurur. En iyi bulduğu çözüm, dadı kılığına girerek çocuklarının bakıcısı olmaktır.
İlk bölümünün özeti şöyle:
 
Ela, Müşfik’in ne kadar iyi baba olduğunun farkında olsa da onu çok sorumsuz bulmaktadır. Karısına ve çocuklarına karşı büyük bir sevgi besleyen Müşfik istemeye istemeye Ela’nın boşanma isteğini kabul eder. Fakat mahkemenin çocukları annelerine vermesi sonucu onlardan ayrı kalmak zorunda kalan Müşfik, bu duruma bir çözüm bulmaya kararlıdır.
 
Sizce sıradan bir baba çocukları ile daha fazla zaman geçirebilmek için ne kadar ileri gider? Müşfik sıradan bir baba değildir. Ela’nın evde bir bakıcıya ihtiyacı olduğunu öğrenince hemen bu iş için başvurur. En iyi bulduğu çözüm,   dadı kılığına girerek çocuklarının bakıcısı olmaktır.
 
Mükemmel peruğu, birazcık makyaj ve bütün durumlara elverişli elbisesi ile Bayan Yaşar,  kendini işine adamış bir bakıcı olarak hemen işe alınır. Bu şekilde olduğundan bambaşka bir karaktere bürünerek çocuklarının ve karısının güvenlerini tekrar kazanan Müşfik’in başı, aksiliklerden kurtulmayacaktır. Ancak onu ve ailesini yepyeni bir hayat beklemektedir.
 
YAPIM                   :  Süreç Film
YAPIMCI                : Ali Gündoğdu, İnci Gündoğdu
YÖNETMEN               : Sadullah Çelen
SENARYO                  : Gamze Özer
OYUNCULAR             : Haluk Bilginer, Ebru Özkan, İlhan Şeşen, Bekir Aksoy, Güzin Özyağcılar, Emel Göksu, Ebru Aykaç, Tiraje Başaran, Su Kutlu, Berke Tevfik, Alisa Sezen.
YAYIN TARİHİ         : 9 Temmuz Pazartesi 20.00