Hallederiz Kadir'i aratmıyorlar! O burçlara sakın güvenmeyin

Burçların insanların karakteri üzerinde etkisi olduğuna inanılır. Astrologlara göre 3 burç hem gönül ilişkilerinde hem de sosyal ilişkilerde dürüst davranmamaya oldukça meyilli. Onlar, En Son Babalar Duyar dizisinde Levent Ülgen'in hayat verdiği Hallederiz Kadir'i aratmıyor.

Hallederiz Kadir'i aratmıyorlar! O burçlara sakın güvenmeyin - Sayfa 1

Herkesin arkadaştan ya da sevgiliden beklentisi farklıdır. Astrologlar dürüstlükten ödün vererek yalan söyleyebilen burçları açıkladı. Onlar, En Son Babalar Duyar'ın Hallederiz Kadir'ini aratmıyor. İşte dürüstlük konusunda sabıkalı olan burçlar...

14
Hallederiz Kadir'i aratmıyorlar! O burçlara sakın güvenmeyin - Sayfa 2

DİKKATLİ OLUN! ÇÜNKÜ DOĞRU ZAMANI BEKLERLER!

Akrep burcu insanı tutkuludur. Aşk için yapmayacağı şey yoktur. Bu kişiler işlerine de tutkuyla bağlıdır. Konuşmayı severler. Onlar bunu yaparken bulundukları ortamı tartar ve karşılarındakini dinlerler. Onlardan tavsiye almadan önce dikkatli olmalısınız. Anlattıkları bazı şeyler karşısındakini etkilemek için yalan olabilir. Öte yandan ona yanlışınız olduysa dikkat edin. Akrepler sizi sokacağı en doğru günü beklemeye çoktan başlamış olabilir.

24
Hallederiz Kadir'i aratmıyorlar! O burçlara sakın güvenmeyin - Sayfa 3

BİR ŞEY SÖYLEMEDEN ÖNCE 2 KEZ DÜŞÜNÜRLER

Başaklar son derece titizdir. Bir şey söylemeden önce iki kere düşünürler. Başına hiçbir şekilde bela almak istemeyen bir Başak burcunun ağzından o istemediği sürece doğru bilgiyi alamazsınız.

34
Hallederiz Kadir'i aratmıyorlar! O burçlara sakın güvenmeyin - Sayfa 4

GERÇEK ORTAYA ÇIKINCA HEMEN YALANA BAŞVURURLAR

Duygusal yapılarının aksine sinsi olmalarıyla bilinen Yengeç burçları, son derece konuşkandır. Onları dinlerken ağızlarından çıkan sözlere dikkat etmelisiniz. Anlattıkları bazı konularda abartıya kaçabilir, gerçek ortaya çıktığında yalanlayabilirler.

44