Medya
31 Ağu 2022 22:50 Son Güncelleme: 31 Ağu 2022 22:57

Halk TV'ye transfer olan İsmail Küçükkaya'nın 'Korkmaz Karaca' videosu ortaya çıktı

Halk TV'ye tranfser olan İsmail Küçükkaya'nın Sedat Peker'in iddialarında adı geçen ve Cumhurbaşkanlığı ile AKP'deki görevlerinden istifa eden Korkmaz Karaca ile ilgili dikkat çeken mesajı ortaya çıktı.

Halk TV'nin patronu Cafer Mahiroğlu'nun flaş transfer olarak duyurduğu İsmail Küçükkaya, Sedat Peker'in iddialarına konu olan, muhalefetin tepki gösterdiği Korkmaz Karaca ile arkadaş olduğu ve Karaca ile ilgili doğum günü mesajı verdiği ortaya çıktı.

KÜÇÜKKAYA'DAN KARACA'YA ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Halk TV, Korkmaz Karaca hakkında sert ifadeler kullanırken, Küçükkaya’nın Karaca için övgü dolu sözler sarf etmesi dikkat çekti.

ENVER AYSEVER PAYLAŞTI

Tele 1 programcısı Enver Aysever, Küçükkaya’nın videosunu “Biri gönderdi izlememiştim. Sanırım transfer olduğu kanalın sahibi de izler bu sayede” sözleriyle paylaştı.

"BEN DE ONUN ZİHNİNDEN YARARLANIRIM"

İsmail Küçükkaya doğum günü mesajında Korkmaz Karaca ile arkadaş olduğunu, zihninin farklı çalıştığını, her topluma lazım olan birisi olduğu ve kendisinin de Karaca'nın zihninden yararlandığını söylüyor.

MedyaRadar’ın gizemli yazarı Keskin Kalem, bugün kaleme aldığı yazısında İsmail Küçükkaya ile Korkmaz Karaca’nın ilişkisine dikkat çekerek, Halk TV yönetimine tepki göstermişti.