Televizyon
10 Oca 2023 15:11 Son Güncelleme: 10 Oca 2023 15:34

Halk TV'den giden gidene! İstifalar arka arkaya geliyor

Huzursuzluk yaşandığı iddia edilen Halk TV'de istifalar arka arkaya geliyor.

Halk TV'de Gökmen Karadağ, Salim Şen ve Aykut Küçükkaya'nın geçen aylardaki ayrılıklarının ardından Haber Koordinatörü İnan Demirel,Ankara Temsilcisi Özlem Akarsu Çelik ile internet portalı halktv.com.tr'nin Haber Müdürü Pınar Keleş de istifa ederek kanalla yollarını ayırmıştı. 

Halktv.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Hakan Çelenk de 'yorulduğunu' gerekçe göstererek görevinden ayrılma kararı vermişti.

Medyaradar'ın özel haberine göre; Kanalda huzursuzluk yaşandığı ve vedaların devam edeceği konuşulurken bu ayrılıklara iki isim daha katıldı.

Ekonomi müdürü Nuray Tarhan ve muhabir Hazar Dost, Halk TV’ye veda ettiklerini sosyal medya hesabından duyurdu.

Tarhan veda paylaşımında, “7 aydır büyük bir keyif ve heyecanla ekonomi müdürü olarak görev yaptığım @halktvcomtr’ye veda zamanı. İnternet gazeteciliğine kolay adapte olmamı sağlayan, kıvrak zekası ve derin ekonomi bilgisiyle finans gazeteciliğine de ilgimi pekiştiren @hakancelenkk’e çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Dost ise veda açıklamasında, “İki yıla yakın emek verdiğim @halktvcomtr’ye veda vakti. Üzerimdeki emeği ve öğrettikleri nedeniyle başta Genel Yayın Yönetmenim Hakan Çelenk olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Yeni yılda gazeteciliğe @t24comtr’de devam edeceğim.” dedi.