Televizyon
10 Nis 2020 13:27 Son Güncelleme: 10 Nis 2020 13:46

Halk TV'de yeni bir tartışma programı! Hangi ünlü gazeteciler yer alacak?

Kadrosuna yeni isimler katan Halk TV'de yeni bir program başlıyor.

Halk TV ekranlarında yeni bir tartışma programı start alıyor. ‘Sözüm Var’ isimli program gündeme dair konu ve konuklarıyla her Çarşamba Halk TV’de ekrana gelecek.
 
Moderatörlüğünü Şirin Payzın’ın yapacağı programda her hafta gündeme dair konuklar ağırlanacak.
 
Gazeteci yazar Levent Gültekin ve Murat Sabuncu’nun soruları ve yorumlarıyla katılacağı programın ilk bölümü 15 Nisan Çarşamba günü saat 21:00-00:00 arasında ekranlara gelecek.


 
“GERÇEKLERİ DUYMAK İSTEYENLERLE BULUŞACAĞIZ”
 
Programın moderatörlüğünü üstlenen Şirin Payzın, başta dünyayı etkisi altına alan koronavirüsü olmak üzere, siyaset, ekonomi, dış politika gibi her konunun masaya yatırılacağını söyleyerek, “Herkes korona virüsüne odaklandı ama bir taraftan hayat devam ediyor. Savaşlar, göçler, göçmenler, yoksulluk, işsizlik, kadına karşı şiddet, çevre sorunları, adalet, demokrasi gibi çok sayıda sorun artarak karşımızda duruyor. Basının susturulmak istendiği, gerçeklerin gün yüzüne çıkartılmadığı günümüzde ‘Sözüm var’ diyerek gerçekleri duymak isteyenlerle Halk TV’de buluşacağız” dedi.
 
SERHAN ASKER DE GERİ DÖNDÜ!
 
Öte yandan; geçen sene Aralık ayında kanaldaki genel yayın yönetmenliği görevinde istifa eden Serhan Asker de, Halk TV'ye geri döndü. Serhan Asker, Halk TV'de yeniden program yapacak.