Polemik & Kulis
15 Eki 2020 15:05 Son Güncelleme: 15 Eki 2020 15:18

Halk TV'de üst düzey atama! Haber Koordinatörlüğü'ne kim getirildi?

Genel Yayın Yönetmenliğini Suat Toktaş’ın yaptığı Halk TV kadrosuna deneyimli bir ismi daha kattı.

En son Habertürk ve Haber Global’de şef editör ve haber müdürü olarak görev yapan deneyimli televizyoncu Bengü Şap, Halk TV’de Haber Koordinatörü olarak göreve başladı.

HD YAYINA GEÇİLDİ

Üç ay üst üste AB grubunda tüm haber kanallarını geride bırakan Halk TV, Bakırköy’de yeni binasına taşındıktan sonra hem kadrosunu genişletme ve güçlendirmeye başladı, hem de yeni stüdyosuyla birlikte HD yayına geçti.

AYRILIKLAR YAŞANMIŞTI

Enver Aysever ayrıldıktan sonra uzun yıllar Aysever ile çalışan öğle haberleri sunucusu Şule Aydın kendi isteğiyle görevini bırakmış, Can Bursalı da televizyon haberciliğine uyum sağlayamadığını belirtip Halk TV’den ayrılmıştı. Kanalın Ankara Haber Müdürü Serdar Akyön de geçtiğimiz günlerde kanal ile yollarını ayırma kararı aldı.

YENİDEN YAPILANMA BAŞLADI

Hareketli günler yaşanan kanalda, yeniden yapılanma çalışmaları da hız kesmeden sürüyor. Bengü Şap’ın haber koordinatörlüğüne getirilmesinden sonra kadrosuna yeni editör, muhabir, kameraman, grafiker, kurgucular katan Halk TV, 5 katlı binanın bir katını daha haber merkezi için hazırlamaya başladı.