Medya
11 Eyl 2022 08:39 Son Güncelleme: 12 Eyl 2022 14:11

Halk TV’de gece yarısı istifa depremi! Kanalın ekran yüzü ayrıldığını duyurdu…

Halk TV'de sürpriz bir ayrılık yaşandı. Yaklaşık 2 yıldır kanalda görev alan ‘Açıkça’ adlı programının sunucusu Gökmen Karadağ istifa ettiğini duyurdu.

Halk TV'de yayınlanan 'Açıkça' programının sunucusu Gökmen Karadağ istifa ettiğini duyurdu.

Twitter hesabından açıklama yapan Karadağ, "Hoşça kal Halk TV ve teşekkürler. 5 yıllık bir ekran ayrılığından sonra müthiş bir dönüş yaşadım. Ancak buraya kadar sürdü. Bu ayrılık kanalın değil benim inisiyatifimdir. Tüm izleyenlere, yoldaşlık edenlere sonsuz teşekkürlerimle… Pazar Açıkça’da son kez buluşmak dileğiyle…" dedi.

Sonrasında bir paylaşımda daha bulunarak “Halk TV’den ayrılık kararımı bildirdikten sonra çok sayıda mesaj attınız. Hepsine yanıt vermem çok zor. Sağ olun. Güzel dilekleriniz için hepinize teşekkürler…” ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşımlar…

GÖKMEN KARADAĞ KİMDİR?

İletişim ve medya üzerine çalışıyor, yazıyor, eğitim danışmanlık ve koçluk hizmeti veriyor. Farklı alanlardaki eğitim ve tecrübelerinden geliştirdiği sentez, sunduğu hizmetlerin ayırt edici yanını oluşturuyor. Mühendislik kökenli bir iletişimci ve eğitimci olmanın farkıyla yabancı kaynakları da titizlikle tarayarak eğitimlerini zengin bir içerik ve vaka analizleriyle donatıyor.

 

Kariyerine mühendis olarak başladı. Türkiye'de Avrupa Birliği ve Dünya Bankası tarafından desteklenen bazı projelerin mali ve mühendislik denetimini yaptı. Türkiye'nin ana endüstriyel kuruluşlarının Ar-Ge uygulamalarını ve potansiyellerini araştırdı. Tekstil ve Konfeksiyon sektöründe MIS projelerinde çalıştı.

Mühendislik kariyerine paralel olarak ilgilendiği alanlar onu iletişim sektörüne çekti. HBB, Star, Kanal 6, Kanal D, brt ve TV8'de muhabirlikten, program sunuculuğuna kadar her aşamada çalıştı. En çok bilinen işi TV8'de yaptığı Haber Aktif ve 8. Gün programları oldu. TV8'de Danışma ve İcra Kurulu Üyesi olarak da görev yaptı.

2000 yılından beri bireysel gelişim eğitmenliği yapıyor. Konuşma Mekaniği, Beden Dili, Etkili Konuşma Teknikleri, Etkili Yazma Teknikleri, İş Sunumlarında Profesyonelleşme, Medya Eğitimi, Liderlik İletişimi, Sağlık İletişimi başlıklarında eğitimler ve seminerler veriyor, bireysel koçluk yapıyor.