Medya
18 Mar 2022 18:56 Son Güncelleme: 18 Mar 2022 19:02

Halk TV'de Emin Çapa ve Özlem Gürses'le yollar ayrıldı mı? İlk açıklama geldi

Halk TV programcılarından Özlem Gürses ve Emin Çapa ile yolların ayrıldığı iddia edildi. İddialara ilişkin ilk açıklama Özlem Gürses'ten geldi.

Halk TV yönetiminin 'YouTube kanallarında yayın yapmaları' gerekçesiyle Özlem Gürses ve Emin Çapa ile yolları ayırma kararı aldığı iddia edilmişti.

Odatv'nin haberine göre; 'Halk TV yönetimin Özlem Gürses ile yollarını ayırdığı' iddiasına ilişkin soruya cevap veren Gürses, "Bu durumdan haberim yok. Şimdi Adana'da bir kadın panelindeyim. Bana gelen bir tebligat yok" dedi.

 Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu'nun programcılarla bir kez daha görüşülmesini istediği de iddia edilirken kanal yönetimi ve Emin Çapa tarafından henüz açıklama yapılmadı.

 “DEVA KADIN ZİRVESİ”NDE SUNUCULUK YAPMIŞTI

 Özlem Gürses, geçtiğimiz günlerde DEVA Partisi’nin düzenlediği “DEVA Kadın Zirvesi”nde sunuculuk yapmıştı.

 Gürses’in sunumu tartışmalara neden olurken, Medya Ombdusmanı Faruk Bildirici, “Bir televizyon programcısı ve özellikle de ana haber programı sunan bir haberci olarak siyasi partilerle böylesine özdeşleşmiş bir görüntü vermesi, Gazeteciler Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’nde de vurgulandığı gibi bağımsız gazetecilikle çelişen bir durum” sözleriyle Gürses’i eleştirmişti.