Gündem
28 Haz 2021 12:52 Son Güncelleme: 28 Haz 2021 15:02

Halk TV kavgası büyüdü! Aslı Baykal Uğur Dündar’ın talebini ifşa etti

Uğur Dündar'ın "Deniz Baykal benim için bitmiştir" sözleri sonrası Aslı Baykal sessizliğini bozdu. Halk TV döneminde yaşananları açıklayan Baykal, Dündar'ın yayın yönetmeni olma talebinin reddedilmesi sonrası tavrının değiştiğini ifade etti.

Uğur Dündar, Artı 1 polemiğinden sonra şimdi de Halk TV tartışmasıyla gündemde. ‘Benim için Deniz Baykal 31 Mart seçimi sonrası bitmişti’ diyen Dündar’a, o dönem Halk TV’nin başında bulunan Aslı Baykal Twitter üzerinden sert bir yanıt verdi.

‘REDDEDİNCE HELAL ETMEZ OLDUNUZ…’

“Uğur Dündar hakkımda tweet atmış. Beni engellemiş o yüzden hesabından yazamadım” diyen Baykal, sözlerine şöyle devam etti:

“Cevabım şudur: Tazminatlarını vererek işçileri işten çıkarmak bir işveren hakkıdır. The Marmara Otelde yaptığımız görüşmede genel yayın yönetmeni olmak istediniz, reddedince hakkınızı helal etmez oldunuz.

Her zaman tek kuruş almadım diyorsunuz, yaptığınız business class uçuş biletlerini kanalımız ödedi; Ege bölgesinde de hatırlarsınız, bazı temsilcileriniz vardı.”

NE OLMUŞTU?

Uğur Dündar dün sosyal medyada yaptığı açıklamada Deniz Baykal tartışmasına kendi bakış açısından katılarak şöyle eleştirmişti: “Aslı Baykal, 31 Mart seçim zaferinin yaşandığı gece, sabaha kadar çalıştırdığı emekçileri kullanılmış eşya gibi kapı önüne bıraktığında, hem kızı, hem de Deniz Bey, benim gözümde bitmişti. 7 yıl süreyle markalaşmasına büyük katkıda bulunduğum Halk TV'den bu nedenle ayrılmıştım.”

 

Dündar, paylaşımının devamında ise, “Yanlış anlaşılmasın. Ben Halk TV'den Baykal ailesinin sahipliği döneminde ayrılmıştım. Halk TV'nin yeni sahibinin Baykallarla hiçbir ilgisi yok...” ifadelerini kullanmıştı.