Gündem
23 Şub 2022 21:39 Son Güncelleme: 23 Şub 2022 22:48

Halit Kıvanç'ın oğlundan sağlık durumu açıklaması! O haberlere çok sert tepki gösterdi

Sunucu Ertem Şener, spor basınının duayen ismi Halit Kıvanç’ın ‘çok hasta’ olduğunu söyleyerek dua istedi. Halit Kıvanç’ın oğlundan açıklama geldi.

Ertem Şener, geçtiğimiz akşam sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 97 yaşındaki Halit Kıvanç'ın hasta olduğunu duyurmuş ve “Artık kimseyi tanımıyor, konuşamıyor ve çok hasta” diyerek takipçilerinden dua istemişti.

Şener’in paylaşımı kısa sürede gündem olurken, Halit Kıvanç’ın oğlu Ümit Kıvanç’tan dikkat çeken bir açıklama geldi.

 Babasının yaklaşık 1 yıldır rahatsız ve kontrol altında olduğunu belirten Ümit Kıvanç, hastalığıyla ilgili yeni bir durum olmadığını vurguladı.

 “İLK MÜNASEBETSİZLİK DEĞİL”

 Halit Kıvanç’ın sağlık durumuna ilişkin yapılan bu haberi “düşüncesizlik” olarak nitelendiren Ümit Kıvanç, “Meslektaşlarımızın ‘haber buldum’ diye yaptıkları ilk münasebetsizlik değil. Başkaları da ‘bilmem kim duyurdu’ diye haber yapıyor. İnsan bir arar, doğrusunu öğrenir” diyerek tepki gösterdi.

 “BU HALTI YİYENLER…”

Ümit Kıvanç, sözlerini şöyle sürdürdü;

“Bu haltı yiyenler, "haber" üzerine bizim ve yakınlarımızın neyle karşılaşacağını düşünemiyor mu? Elbette düşünüyor ve umursamıyor. Alacakları olsun. Üzülen, bizi arayan, destek teklif eden herkese sonsuz teşekkürler. Gelip telefonlara cevap vererek yardımcı olabilirsiniz :)”