Televizyon
09 Ağu 2014 10:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:33

Halit Ergenç servet teklifini geri çevirdi!

Ünlü oyuncu Halit Ergenç, kendisine önerilen bölüm başı 150 bin lirayı kabul etmedi..

Muhteşem Yüzyıl dizisiyle 4 yıl ekranlarda yer alan Halit Ergenç, bu sezon dinlenme kararı almasına rağmen teklifler gelmeye devam ediyor. Halit Ergenç, 150 bin liralık teklifi reddetti. 
 
4 yıl boyunca ekranların en çok izlenen programı olarak hafızalarda yer edinen Muhteşem Yüzyıl’ın final yapmasıyla birlikte dizilere ara veren oyuncu Halit Ergenç, kendisine önerilen bölüm başı 150 bin lirayı kabul etmedi.
 
4 sezon boyunca Muhteşem Yüzyıl’da Kanuni Sultan Süleyman’ı canlandıran Halit Ergenç, bu sezon dinlenme kararı aldı. Ancak ünlü oyuncunun bu kararına rağmen aldığı tekliflerin ardı arkası kesilmiyor.
 
BU SEZON DİNLENMEK İSTİYOR
 
Muhteşem Yüzyıl’da aldığı bölüm başı 70 bin lirayla en çok kazanan oyuncu olan  Ergenç’e proje aşamasındaki birçok dizi den rekor teklifler geliyor. Önce bölüm başı 80 bin lira teklif edilen Ergenç’e son olarak ocak ayında başlayacak olan sürpriz bir projeden başrol teklifi geldi.
 
Türk-Dubai ortak yapımı olacak dizide rol alması için ünlü oyuncuya bölüm başı 150 bin lira gibi rekor bir ücret teklif edildi. Ünlü oyuncunun, dinlenmek istediği için cazip teklifi kabul etmediği öğrenildi.
 
REKOR ÖZCAN DENİZ'DE 
 
Yeni sezonun başlamasıyla birlikte bölüm başı ücretlerini artıran oyuncular arasında rekor Özcan Deniz’e ait. Bugün gazetesinden Gülden Avuç'un haberine göre Deniz, ‘Kaderimin Yazıldığı Gün’ isimli diziden bölüm başına 96 bin lira kazanacak.
 
Jönlerin bölüm başı ücretleri
 
Necati Şaşmaz: 90 bin TL
Kıvanç Tatlıtuğ: 70 bin TL
Kenan İmirzalıoğlu: 70 bin TL
Erkan Petekkaya: 70 bin TL