Gündem
26 Mayıs 2010 21:04 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:19

HALİS AĞA MAHKEMENİN BELİRLEDİĞİ NAFAKAYI YATIRDI!.. PEKİ NE KADAR?

İşadamı Halis Toprak eşi Nazlıcan Toprak'ın hesabına mahkemenin belirlediği ne kadar tazminat yatırdı?

Halis Toprak Nazlıcan Toprak’ın hesabına 5 bin liralık yardım nafakasını yatırdı
İşadamı Halis Toprak eşi Nazlıcan Toprak’ın hesabına mahkemenin belirlediği 5 bin liralık yardım nafakasını yatırdı.


İşadamı Halis Toprak, yurtdışından dönmek için Aslanlı Köşk’ü terk etmesini beklediği eşi Nazlıcan Toprak’ın hesabına mahkemenin belirlediği 5 bin liralık yardım nafakasını yatırdı.


TOPRAK’TAN AVUKATLARINA TALİMAT
Aslanlı Köşk’ün müştemilatında yaşayan Nazlıcan Toprak, bir hafta önce verilen “eve bin metreden fazla yaklaşamaması” kararı üzerine, nafaka ve kiralık ev bulma karşılığında evden çıkacağını belirtmişti. Bunun üzerine Halis Toprak, Fransa’nın Cannes kentinden avukatlarına talimat vererek, eşinin hesabına 5 bin lira yatırılmasını sağladı.

‘BOŞALTMAZSA POLİSE GİDECEĞİZ’
Halis Toprak’ın avukatları, buna rağmen evi boşaltmaması halinde Nazlıcan Toprak hakkında konut dokunulmazlığını ihlalden şikâyet dilekçesi vereceklerini ve polis zoruyla evden çıkaracaklarını söyledi.

İstanbul Sarıyer Aile Mahkemesi bir hafta önce, Halis Toprak’ın ölüm tehdidi altında olduğu gerekçesiyle, Nazlıcan Toprak’ın Aslanlı Köşk’e bin metreden fazla yaklaşamamasını ve 5 bin lira yardım nafakası almasını karara bağlamıştı.

Halis Toprak’ın eşi ve annesi, tebligata rağmen Aslanlı Köşk’ten çıkmazsa polis zoruyla çıkarılacak. Genç eş Nazlıcan ise “O evde eziyet görüyorum” dedi.