Gündem
02 Nis 2011 10:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:11

HALİL ERGÜN USLANMIYOR! KANUNLARI YİNE HİÇE SAYDI!

Beş yılda iki kez alkollü yakalandığından ehliyetine iki yıl için el konulan Halil Ergün önceki gece yine direksiyondaydı.

Alkollü olarak direksiyon başında yakalanan ve cezası henüz bitmeyen Halil Ergün, kanunları yine hiçe saydı. Beş yılda iki defa alkollü araç kullanmaktan dolayı ehliyetine iki yıl süreyle el konulan Ergün, yaklaşık bir yıl önce ceza aldı. Ancak ceza süresi dolmamasına rağmen yasak tanımadı ve aracının başına geçti. Ergün, önceki akşam İstanbul Dolmabahçe'de direksiyon başında görüntülendi. Sıkışık olan trafikte basın mensupları tarafından fotoğraflarının çekildiğini fark eden Ergün aracının camını açarak "Ehliyetimi aldım arkadaşlar... Ceza süresi doldu" dedi.

EHLİYET ONUN DEĞİLDİ
Ergün, geçtiğimiz aylarda ikinci kez ehliyetine el konulduktan sonra yine trafikte görüntülenmişti. Oyuncu bu sırada basın mensuplarına bir ehliyet gösterip "Bakın ehliyetim burada" demişti. Ancak çok geçmeden ehliyetin Halil Ergün'e ait olmadığı anlaşılmıştı. Ergün'ün, yeğenine ait olan ehliyeti basın mensuplarına gösterdiği ortaya çıkmıştı.