Spor
29 Eyl 2022 18:04 Son Güncelleme: 29 Eyl 2022 19:21

"Hakkım olanı istedim" diyen Feghouli'ye tepki yağdı

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray'ı alacakları için FIFA'ya şikayet eden Sofiane Feghouli, açtığı dava ile ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Feghouli, kulübü içtenlikle seviyorum, hakkım olanı istedim dese de, tepkilerden kurtulamadı.

Sarı-kırmızılı kulüpten ayrıldıktan sonra geçmiş dönem alacakları için Galatasaray'ı FIFA'ya dava eden Cezayir'li futbolcu, alacakları için sosyal medya hesabından bir açıklama paylaştı. Feghouli, "Birlikte 2 kupa kazandık, ben hakkım olanı istiyorum." dedi.

"HAKKIM OLAN İÇİN TALEPTE BULUNDUM"

Kulübü içtenlikle seviyorum diyen Sofiane Feghouli, "Taraftarın önünde oynamayı sevdim. Kalıcı anılar edindim. Futbol benim tutkum ve mesleğim. 5 sezondur gecikmeleri kabul ettim. Hakkım olan için talepte bulundum. Kimseden çalmadım ve faiz talep etmedim. Birlikte 2 şampiyonluk kazandık, saygı devam etmeli." açıklamasında bulundu.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Taraftarlardan Cezayir'li futbolcuya tepkiler yağdı. Bir taraftar, "Hakkını versen ses etmem ama ilk iki sezon dışında yatıp yatıp para kazanıp, bir de kalan paranı istemen haram değil mi? Hani İslam? Hani iman?" ifadelerini kullanarak tepkisini dile getirdi.