Gündem
08 Ara 2022 07:39 Son Güncelleme: 08 Ara 2022 07:40

Hakkari’de silahlı kavga! MHP’li Başkan sokak ortasında ateş açtı iddiası…

MHP Hakkari İl Başkanı Fatih Özbek'in, alacak verecek meselesi nedeniyle tartıştığı Nasır Erdal'ı silahla yaraladığı iddia edildi.

Hakkari'de bir kişinin tabancayla ağır yaralandığı silahlı kavganın ardından, kent merkezinde çıkan olaylar polis müdahalesiyle sona erdi. 

Olay, akşam saatlerinde Hakkari merkezde bulunan Kent Park'ta meydana geldi. İddiaya göre N.E. ile İ.A. arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüdü N.E. 3 kurşunla vurularak ağır yaralandı. Olayın duyulması üzerine kavga eden kişilerin yakınları bölgeye gitti ve arbede çıktı.

Birçok işyerinin camlarının kırıldığı olay, polisin müdahalesiyle sona erdi. Polis ayrıca İ.A.’yı da yakaladı. Yaralanan N.E. ise sağlık ekibi tarafından Hakkari Devlet Hastanesi'nde kaldırıldı. Durumu ağır olan N.E., burada yapılan müdahalenin ardından Van'a sevk edildi. 

Silahlı saldırı sonrası çıkan olaylarla ilgili de her iki aileden çok sayıda kişi gözaltına alındı. 

İDDİA: MHP İL BAŞKANI DA ORADAYDI

Öte yandan N.E.'yi vurduğu iddia edilen İ.A.'nın MHP İl Başkanı Fatih Özbek'in yakın koruması ve akrabası olduğu, Özbek'in de silah ateşlendiğinde olay yerinde olduğu iddia edildi. 

Öte yandan "MHP’li il başkanı Fatih Özbek’in ateş açtığı ve korumasının ‘ben ateş açtım’ diyerek teslim olduğu ifade edildi. Gerginlikten saatler sonra MHP'li Özbek'in de Hakkari il Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesinin alındığı aktarıldı" iddiası da gündemde yer aldı.