Televizyon
09 Mayıs 2012 10:58 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:38

HAKARET YOKSA SORUN DA YOK! TRT'DEN "TAKLA" AÇIKLAMASI!

Leyla ile Mecnun'daki "takla sahnesi" için TRT'den açıklama geldi.

TRT'nin sevilen dizisi Leyla ile Mecnun, önceki gün ekrana gelen bölümüyle Bakan Şahin'in takla gafını ti'ye almıştı.

HAKARET YOKSA SORUN DA YOK
Akşam'da yer alan habere göre; TRT yetkilileri, dizinin bir dış yapım olduğunun altını çizerek, 'Leyla ile Mecnun bir komedi dizisi. Güncel olaylarla ilgili espriler dizide yer buluyor. Türkiye'nin gündemine ilişkin sosyal olaylar, hicvediliyor. Herhangi bir saygısızlık, hakaret yoksa bizim için sorun yok. Zaten bu gibi bir sorun olsaydı, denetim birimimiz gerekli uyarıyı yapardı' görüşünü dile getirdi.

TRT DE HİCİVDEN PAYINI ALIYOR
Yetkililer, diziye parasını veren TRT'nin de bu tür eleştirilerden nasibini aldığını belirterek, 'Önceki bölümlerden birinde de dizinin yayınlandığı kurum eleştirildi. TRT'nin elektrik faturalarından aldığı pay, dizinin bir bölümünde hiciv konusu yapıldı' dedi.

İsmail Abi'den Bakan'a ters 'takla'
TRT'nin sevilen dizisi Leyla ile Mecnun'dan, Pasinler'de kendisini karşılayan vatandaşa 'Nereden bileyim sevindiğini hadi bir takla at da görelim' diyen Bakan İdris Naim Şahin'e taklalı eleştiri geldi... Dizinin son bölümünde fenomen karakter 'İsmail Abi', bir arkadaşıyla lokantaya iş görüşmesine gitti. 'İşi çok mu istiyorsun' diye soran işveren 'Nereden bileyim çok istediğini, kalk bi oyna, ya da bir takla at da anlayayım' dedi. Patronun, zor durumdaki arkadaşına verdiği yanıt ise İsmail Abi'yi çok sinirlendirdi: Hafız ne oluyor ya, takla makla. Bu adam iş istiyor, dilenmiyor ki? Bu neyin taklası anlamıyorum ki? O elini indir. Çalışılmaz bunun yanında. Bu adam 40 takla atsan iş miş vereceği yok. Artist, çoluk çocuk sahibi koca adamı maymun edeceksin burada. Artist...